pomoc

Tým 3serveru je tu pro Vás

Moderator:TWeak

Forum rules
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!

1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
Cortees
Neutral
Neutral
pomoc

Postby Cortees » Thu Jan 05, 2012 10:52 pm

mam otazku, ked zomrem vo Wow tak sa objavym vzdy pri nejakom duchovy smrti ci co to je, a potom on mi neco povie a ja dam POTVRDID a potom musim cakat 10 mi a stale sa mi to zvecsuje 10m11m,12m, ... A vsetky staty mi idu dole , a kamarat mi povedal ze ked on zomrie tak sa objavy tom mieste kde zomrel a pokrracuje bez cakania -- akko to???
Rohlik
Site Admin

Re: pomoc

Postby Rohlik » Thu Jan 05, 2012 11:02 pm

Kdyz zemres, tak se objevis u toho ducha - andela, kde se lze ozivit, ale prijdes o ty staty a goldy. Pokud ale dojdes se svym duchem ke svoji mrtvole (tam kde si zemrel), tak o nic neprijdes.
Všici alíci se mi budou klanět!
Cortees
Neutral
Neutral

Postby Cortees » Fri Jan 06, 2012 10:27 am

Kdyz zemres, tak se objevis u toho ducha - andela, kde se lze ozivit, ale prijdes o ty staty a goldy. Pokud ale dojdes se svym duchem ke svoji mrtvole (tam kde si zemrel), tak o nic neprijdes.
cize staci iba aby som prisiel k svojej mrtvole a nebudem ani cakat?? DIK
Rohlik
Site Admin

Postby Rohlik » Fri Jan 06, 2012 10:41 am

Tak maximalne cekas 2 minuty, nez se muzes vtelit zpet do sve mrtvoly. Ale takhle to delaji vsichni...
Všici alíci se mi budou klanět!

Return to “Jsme tu pro vás”