Vendor Trapjaw Rix ... (zase si niekto robi p**u ?)

Tým 3serveru je tu pro Vás

Moderator:TWeak

Forum rules
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!

1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
Vito
Friendly
Friendly
Vendor Trapjaw Rix ... (zase si niekto robi p**u ?)

Postby Vito » Mon Jan 02, 2012 6:22 pm

Po poslednom update sa v dala objavil vendor Trapjaw Rix, ktory u seba drzi weapony ilvl258 ( podobne zakladnym wf )... na rele sezone na tieto weapony bolo potreba 2,2k ratu v 3s , 5s... teraz su tieto weapony za zopar honorov a 1650 ratu v 2s... okrem toho tento vendor predava rele gladiator tabard, ktory doteraz mali iba vyhercovia rele sezony...
Ostal som uplne v soku, ked som to uvidel pretoze MATCHMAKER je extremne poj*bany... spojuje teamy, ktore spojovat ani nema pre velky rozdiel v rate ale zaroven ludi s podobnym ratom nespaja vobec, okrem toho za vyhru pripisuje abnormalne vela ratu ( a to aj ked porazite team co ma o 1k mensi rat)...
Okrem toho sa na serveri buguje do skorych rannych hodin... ( niektori jedinci od 02:00-04:00 naberu + 200 ratu pretoze loguju proti vlastnym charom).

Tak s tym prosim Vas NIECO ROBTE

Rozdiel v cene medzi 2s rele a 3s rele weaponami (slabsie su drahsie :? )

Image

Image
ImageImage
samson145
Moderator

Re: Vendor Trapjaw Rix ... (zase si niekto robi p**u ?)

Postby samson145 » Tue Jan 03, 2012 12:21 pm

Já vidím že porovnáváš Staffku pro spellery s Polearmkou na ATP ...

Možná bych do toho neměl mluvit, protože v těch sezonách se moc nevyznám.
Ale tak proč mít low rele weaponky když už je WF low/high ? A ten rate tady málo kdo nahraje.
Podle toho co vidím průměrný rate je 1000-1500
Image
Demigodess
Exalted
Exalted

Postby Demigodess » Tue Jan 03, 2012 1:37 pm

Vendor se mazat nebude, max se dá cena třeba za AP, ale rating zůstane taky. Nejsme na Rele sezoně ale na WF. BTW jestli tě fakt tak moc sere že by měl náhodou tabard někdo jiný než ty :D tak ten se dá smazat. A rating bugujou absolutně všichni bez vyjímky, jenže s matchmakerem se během sezony nedá udělat nic
Image
Vito
Friendly
Friendly

Postby Vito » Tue Jan 03, 2012 2:01 pm

Simsik: na screenoch som len chcel ukazat ze ilvl245 stoji 62k honoru a ilvl258 stoji 47k ...
Okrem toho Vendor Trapjaw Rix tam uz je raz spawnuty a ma predavat wf weapony ilvl 277 ( co je spravne )
Akurat tu niekto dospawnoval este raz s itemami z minulej sezony za smiesnu cenu a rat.
Demi ty by si mohol vediet, ze podla blizzlike by sa mali predavat len weapony z tej sezony co prave bezi (t.j S8 - wrathful)... Lenze tu je dospawnovany vendor na furi, na rele a teraz este aj na na high level rele + ten tabard tam...
Pride mi to ako s tym vendorom s itemami z gunshipu... len tym rozmaznavas hracov

Moc tu uz nearenujem ale toto ma fakt nasralo...
ImageImage
Demigodess
Exalted
Exalted

Postby Demigodess » Tue Jan 03, 2012 2:08 pm

Teď budeš psát že se mají prodávat jen wf weaponky. Moc dobře si pamatuju když sholto smazal rele vendory co VŠICHNI do jednoho dělali. Proto se dávali zpět, tak si teď nestěžujte, že jsou i rele vendoři
Image
Demigodess
Exalted
Exalted

Postby Demigodess » Tue Jan 03, 2012 2:10 pm

Říkám tabard se odstraní a max se oraví cena (honory, nebo AP) ale nemůžu je dát za 3v3 nebo 5v5 protože jsou předdefinovaný ceny a je kravina aby high rele bylo stejně drahý jak high wf. Nemůžu tam dát cenu jakou chci, musím vybrat jednu z natvrdo daných
Image
Vito
Friendly
Friendly

Postby Vito » Tue Jan 03, 2012 2:36 pm

V poriadku... trocha prehodnot ceny tych weaponov a vyhod odtial prosim ta ten tabard.
A ked sa uz snazis vyhoviet vsetkym, tak daj prosim ta wf shouldre za 2050 v 2v2 ako to bolo na rele sezone :wink:
pretoze ako si uz napisal 3v3 a 5v5 sa vobec nechodi
ImageImage
Gandalph
Honored
Honored

Postby Gandalph » Tue Jan 03, 2012 8:44 pm

No oni evidentne High Rele 2H zbrane stoji polovinu jako jednorucky/offhandy
Gandy -- Tauren Warrior

Return to “Jsme tu pro vás”