Začátek
Moderator:TWeak
Forum rules
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!
1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!
1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
Ahoj sem u WoW novej, chcel by som sa spýtať, či mi na hranie na vašom servery stačí mať Wrath Of The Litch King, nbo mi treba i The Burning Crusade?? A keď chcem hrať tak dám meno a heslo a ono mi to vyhodi taku tabulku so servermi a nič tam není. A našla by sa tu nejaká dobrá duša, ktorá by mi cez skype vysvetlila niečo o WoW (NPC, lokace atd.)?
Re: Začátek
ahoj. neviem ci tu este hrávas alebo si vyriesil svoj problem, ale na to aby si tu hral, musís mat wrath of lich king patch 3.3.5a. a ak mas toto to je vyssie ako TBC:)