Zdravím,
donedávna jsem hrál na oficiálním serveru, ale jelikož mi začal chybět starý známý Wotlk, rozhodl jsem se, že přejdu na nějaký free server s dobrým zázemím a komunitou.
Díky tomu, že u Vás hraje jeden můj kamarád, rozhodl jsem se jít na tento. Nechce se mi ale expit postavy od znovu, tak jsem si zažádal o převod postav (Youda, Knödel Mcprásk). Nevím jestli jsou přiložené screeny dostatečné, proto sem přidám navíc i screen jak jsem přihlášen na svém battle-net účtu. Pokud i tohle nebude stačit, rád přidám další screeny.
http://www.ulozto.cz/9230458/account-jpg
PS: K zastižení budu na postavě Benjen (gnome rogue).
Převod více postav z offi
Moderator:TWeak
Forum rules
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!
1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!
1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
-
youmadafaka
- Unfriendly