mám wrath of the lich king, i vsechny patche ale nevím jak vymenit realmlist, ja tam zadny nemam. Prosim poradte.
nevím jak vymenit realmlist
Moderator:TWeak
Forum rules
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!
1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!
1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
-
Obscurion2
- Unfriendly
ahoj,
mám wrath of the lich king, i vsechny patche ale nevím jak vymenit realmlist, ja tam zadny nemam. Prosim poradte.
Re: nevím jak vymenit realmlist
kde mas nainstalovan wow mas polozku Data tu otvor a v nej by sa mala nachadzat dalsia polozka zalezi ci mas US alebo GB tu otvor a tam sa nachadza subor realmlist.wtf . Ten subor otvor napr: Notepade a tam mas 2 polozky teraz neviem ako sa presne volaju zmaz ich a prekopiruj tam: set realmlist 3server.net alebo set realmlist 89.185.240.6. ked to spravis daj subor ulozit. a spusti hru.
P.S. nespustaj hru cez wowlauncher alebo co mas ikonu na ploche lebo by ti zacal stahovat najnovsie patche. na tomot servery potrebujs verziu 3.3.5.
hru spustaj cez wow.exe co sa nachadza v adresri s hrou.
prijemne hranie.
tu je stranka na presny popis: http://wow.3server.cz/index.php/navod.html
P.S. nespustaj hru cez wowlauncher alebo co mas ikonu na ploche lebo by ti zacal stahovat najnovsie patche. na tomot servery potrebujs verziu 3.3.5.
hru spustaj cez wow.exe co sa nachadza v adresri s hrou.
prijemne hranie.
tu je stranka na presny popis: http://wow.3server.cz/index.php/navod.html
Re: nevím jak vymenit realmlist
Jen doplnim hrace co psal odpoved...Spravny patch pro nas server je 3.3.5a 
Všici alíci se mi budou klanět!