Plugger Spazzring

Tým 3serveru je tu pro Vás

Moderator:TWeak

Forum rules
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!

1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
DaveZlutakCz
Unfriendly
Plugger Spazzring

Postby DaveZlutakCz » Tue Feb 15, 2011 9:21 am

V Blackrock Depths je npc Plugger Spazzring ( http://www.wowhead.com/npc=9499 ) a z něho by člověk měl ukrást ( pickpocketing ) klíč ke dveřím Grim Guzzler Key ( http://www.wowhead.com/item=11602 ) problém je v tom že já jako warrior tuto schopnost nemám a nemám jak jinak klíč získat,aspon podle toho co jsem se dohledal na netu,vím že stejný problém jsem měl na jiném freečku kde po dohodě to vyřešily tak že vymazaly dveře které se měly tím klíčem otevírat,dveře vedou do konečné části BRD a hlavně k raidu Molten Core,proto bych rád poprosil,když už to nikdo skoro nechodí,jestli by nešly dveře i tady vymazat,nebo klíč dát někomu jinému třeba na drop nebo ke koupi,děkuji za odpovědi a rychlé řešení.
DaveZlutakCz
Unfriendly

Re: Plugger Spazzring

Postby DaveZlutakCz » Tue Feb 15, 2011 9:15 pm

Mohl by alespon někdo z GM napsat že problém nebude řešen at na to zbytečně nečekám? přitom by jen stačilo vymazat ty dveře.
Rohlik
Site Admin

Postby Rohlik » Thu Feb 17, 2011 10:13 am

Do MC se da dostat i bez toho klice, ja jako shaman tez tu schopnost nemam a achiev za zabiti MC bosse mam...
Všici alíci se mi budou klanět!
DaveZlutakCz
Unfriendly

Postby DaveZlutakCz » Thu Feb 17, 2011 12:35 pm

Tak to mě teda řekni jak to mám udělat když jdu poprvé sám depths a nemůžu ani ten dung dokončit když se nedostanu přes ty dveře? každou radu uvítám.
Rohlik
Site Admin

Postby Rohlik » Thu Feb 17, 2011 6:03 pm

Tezko se to popisuje, ale musis skocit do lavy a jit proti proudu, jakoby nahoru a tam pak lze jit bud do MC ci na last bosse...
DaveZlutakCz
Unfriendly

Postby DaveZlutakCz » Thu Feb 17, 2011 8:19 pm

a nebylo by lepší ty dveře vymazat? :o)
Rohlik
Site Admin

Postby Rohlik » Thu Feb 17, 2011 9:53 pm

Tak podle officu, tam ty dvere maji byt, ne? Snazime se, aby to tu bylo jak na offi serveru ;-)

Return to “Jsme tu pro vás”