Prevod postavy

Tým 3serveru je tu pro Vás

Moderator:TWeak

Forum rules
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!

1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
Jezdec
Unfriendly
Prevod postavy

Postby Jezdec » Sun Jun 05, 2011 6:21 pm

Zdravim,chtel bych se zeptat jestly je mozno prevest postavu z EQ(projekt Nemesis)mam tam druida a chtel bych se zeptat,jestly by se dal vymenit za Sh priesta u vas na serveru(popripadne kolik bych musel investovat)dekuji za nejake informace....s pozdravem Jezdec :D
Rohlik
Site Admin

Re: Prevod postavy

Postby Rohlik » Sun Jun 05, 2011 10:22 pm

Pri prevodu dostanes deadly set+goldy, pokud chces neco vic (svuj eq ze serveru), tak je to uz za prispevek na nas server. Ovsem i tak nemuzes dostat veci z raidu/bossu, ktere tu nejsou otevreny/funkcni. Pokud chces jinou postavu, tak to lze udelat tak, ze si nechas prevest toho druida a pak si ho vymenis sam s hraci za sh. priesta.
Všici alíci se mi budou klanět!
Jezdec
Unfriendly

Postby Jezdec » Mon Jul 04, 2011 11:50 am

Ja si nechci postavu vymenovat s nekym cizim.GM by mi nemohlo vytvorit jinou classu za toho druida?kdyz mate ted tu akci ze je to i z Equipe :D
Rohlik
Site Admin

Postby Rohlik » Mon Jul 04, 2011 10:25 pm

Myslim si ze by to slo, napis to do poznamky/doplnujicich udaju do formulare na prevod postavy ve spravci uctu.
Všici alíci se mi budou klanět!
Jezdec
Unfriendly

Postby Jezdec » Mon Jul 04, 2011 11:01 pm

Diky moc,je to poslane :D

Return to “Jsme tu pro vás”