Prevod postavy
Moderator:TWeak
Forum rules
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!
1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!
1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
Zdravim,chtel bych se zeptat jestly je mozno prevest postavu z EQ(projekt Nemesis)mam tam druida a chtel bych se zeptat,jestly by se dal vymenit za Sh priesta u vas na serveru(popripadne kolik bych musel investovat)dekuji za nejake informace....s pozdravem Jezdec 
Re: Prevod postavy
Pri prevodu dostanes deadly set+goldy, pokud chces neco vic (svuj eq ze serveru), tak je to uz za prispevek na nas server. Ovsem i tak nemuzes dostat veci z raidu/bossu, ktere tu nejsou otevreny/funkcni. Pokud chces jinou postavu, tak to lze udelat tak, ze si nechas prevest toho druida a pak si ho vymenis sam s hraci za sh. priesta.
Všici alíci se mi budou klanět!
Ja si nechci postavu vymenovat s nekym cizim.GM by mi nemohlo vytvorit jinou classu za toho druida?kdyz mate ted tu akci ze je to i z Equipe 
Myslim si ze by to slo, napis to do poznamky/doplnujicich udaju do formulare na prevod postavy ve spravci uctu.
Všici alíci se mi budou klanět!
Diky moc,je to poslane