Pripojenie do hry.

Tým 3serveru je tu pro Vás

Moderator:TWeak

Forum rules
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!

1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
celesta
Friendly
Friendly
Pripojenie do hry.

Postby celesta » Mon Jan 23, 2012 9:27 pm

Neviem ci sa nieco deje,alebo pracuje na serveri,ale nemozem sa nalogovat. Dava mi stale zle heslo. Podla webu je server online.
Rohlik
Site Admin

Re: Pripojenie do hry.

Postby Rohlik » Tue Jan 24, 2012 2:05 pm

Tak asi ti nekdo zmenil heslo...Napis acc, podivam se, jestli ti nekdo heslo nezmenil...
Všici alíci se mi budou klanět!
celesta
Friendly
Friendly

Postby celesta » Tue Jan 24, 2012 8:48 pm

Po nejakej dobe uz to slo,problem bol asi ze web ukazoval ze je on a server bol off,dal som restart potom prehliadaca a aj hry a po nejakej dobe naskocilo. asi boli vtedy update ci restarty. Ale dakujem za ochotu pomoc.
Riverghost
Exalted
Exalted

Postby Riverghost » Thu Jan 26, 2012 4:49 pm

Je dost mozne ze vtedy sa len startoval worldserver, totiz authserver bezi hned a spracuvava poziadavky o prihlasenie a podobne... Web ukazuje teda iba stav authserveru, stav worldu nedokaze urcit. A tusim ze pred par dnami bola drobna porucha ze authserver sa na niekolko minut vypol a nebolo mozne sa prihlasit (ale ludia hrali dalej, ti ktori boli prihlaseni). Asi si vychytal zrovna tu poruchu.
  • Hlasujte pro nás! Děkujeme :)
  • Top-server.cz - 3Server
  • WoWservers - 3Server

Return to “Jsme tu pro vás”