Pripojenie do hry.
Moderator:TWeak
Forum rules
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!
1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!
1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
Neviem ci sa nieco deje,alebo pracuje na serveri,ale nemozem sa nalogovat. Dava mi stale zle heslo. Podla webu je server online.
Re: Pripojenie do hry.
Tak asi ti nekdo zmenil heslo...Napis acc, podivam se, jestli ti nekdo heslo nezmenil...
Všici alíci se mi budou klanět!
Po nejakej dobe uz to slo,problem bol asi ze web ukazoval ze je on a server bol off,dal som restart potom prehliadaca a aj hry a po nejakej dobe naskocilo. asi boli vtedy update ci restarty. Ale dakujem za ochotu pomoc.
- Riverghost
- Exalted

Je dost mozne ze vtedy sa len startoval worldserver, totiz authserver bezi hned a spracuvava poziadavky o prihlasenie a podobne... Web ukazuje teda iba stav authserveru, stav worldu nedokaze urcit. A tusim ze pred par dnami bola drobna porucha ze authserver sa na niekolko minut vypol a nebolo mozne sa prihlasit (ale ludia hrali dalej, ti ktori boli prihlaseni). Asi si vychytal zrovna tu poruchu.