PLATE
Moderator:TWeak
Forum rules
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!
1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!
1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
chel by som sa opytat ,,, mam tu par veci napr. helma a hore pri nej mi pise cervenym PLATE-neviete co to je?? a co mi treba aby som to mohol nosit???
Re: PLATE
Ve hre mas plno veci, ktere jsou vyrobeny z ruzneho materialu, napriklad cloth, mail, plate, atd... Plate zbroj nemohou nosit kouzelnici, protoze je moc tezka pro ne, takze kouzelnici maji ve vetsine pripadu jen veci s cloth. Cervene to mas prave proto, ze to neni urcene pro tvuj typ postavy.
Všici alíci se mi budou klanět!
Re: PLATE
Warrior pokud se nemýlím může "plate" nosit od 40lvlu. Naučí se od trainera.aha...ja som warrior