World ban?

Tým 3serveru je tu pro Vás

Moderator:TWeak

Forum rules
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!

1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
Akuma
Unfriendly
World ban?

Postby Akuma » Fri Nov 25, 2011 10:17 am

Mám takovou jednu záležitost. Po neustálém nadávání hráče Blodvela , kde nám naznačoval že jsme povinni jít Ku*va všichni bg (cituji ho) mi došla trpělivost a přidal jsem mu malý koment. Myslím že jeho hysterické výstupy všem přítomným lezly upřímně na nervy a jestli mají takoví hráči pravomoci banovat za jednu nesprostou připomínku na jeho triko tak by mě zajímalo jak se zde chovají jiní hráči. Jsem zde nový a příjde mi nepřípustné že jeden rozmazlený fracek (soudě z jeho sprostých keců) nesnese blbý kec na jeho vysoké ego. Nuže posuďte sami viz. screen
Attachments
ban.jpg
ban.jpg (192.65KiB)Viewed 10296 times
Gandalph
Honored
Honored

Re: World ban?

Postby Gandalph » Fri Nov 25, 2011 10:29 am

Bohuzel server prideluje prava na world tak trochu nahodne...
Gandy -- Tauren Warrior
Stifi
Honored
Honored

Postby Stifi » Fri Nov 25, 2011 11:04 am

Mám takovou jednu záležitost. Po neustálém nadávání hráče Blodvela , kde nám naznačoval že jsme povinni jít Ku*va všichni bg (cituji ho) mi došla trpělivost a přidal jsem mu malý koment. Myslím že jeho hysterické výstupy všem přítomným lezly upřímně na nervy a jestli mají takoví hráči pravomoci banovat za jednu nesprostou připomínku na jeho triko tak by mě zajímalo jak se zde chovají jiní hráči. Jsem zde nový a příjde mi nepřípustné že jeden rozmazlený fracek (soudě z jeho sprostých keců) nesnese blbý kec na jeho vysoké ego. Nuže posuďte sami viz. screen
Já si zde dovolím citovat admina tohoto serveru, bez kterého by jsme si tu nezahráli:
Na world chatu, který znovu zdůrazňuji NENÍ oficiálním chatem, ale běžným chatem, nebudou trestány nijak urážky a hádky mezi hráči. Budeme však trestat urážky a narážky na členy teamu a ironické poznámky na členy teamu.

Takže, tím bych chtěl říct, že pokud v zápalu boje v PvP (bg) někomu vadí že ali prohrála 4x zasebou a to jen z důvodu toho, že tam bylo málo lidí, mě opravdu velice, ale velice naštvalo a kvůli tomu jsem napsal na world to ošklivé slovo na K. a musím přiznat, že se za to velice stydím. Také tímto bych se chtěl veřejně omluvit všem hráčům,kteří byli v tu dobu na worldu (kromě hráče Akuma) byli ostatní hráči v bg a dali mi zapravdu, že když někdo prohrává tak, že mu občas ujede ruka nad klávesnicí. Takže ještě jednou se ti omlouvám a doufám že až doexpíš budeš s námi po boku bojovat za čest aliance a máčet své zbraně v krvy horďáckých bojovníků :wink:
Darkfairy
Exalted
Exalted

Postby Darkfairy » Fri Nov 25, 2011 11:25 am

Když už jsme u záležitosti jako je tato tak bych chtěla připomenout všeobecně,
že takový problém není ojedinělý. Nyní beru však v potaz, že hráč se omluvil. Každopádně na něho
v takovém smyslu přicházejí whispem stížnosti dost často, hlavně co se týče banů na world bez
rozmyslu. Stav je takový, že přidělení ownera a moderátora chatu je náhodný, většinou přidělován hráčům
hrajícím nejdéle. Je na vás hráčích jak budete takové chování tolerovat mezi sebou, rozhodně si však
nenechte kazit hru jedincem ať už je to kdokoliv :wink:
Image
Stifi
Honored
Honored

Postby Stifi » Fri Nov 25, 2011 2:19 pm

Jediný komu dávám ban je hráč future a tomu jí dávám zato, že když mu ban nedám já tak pak jí dá on mě, protože mi závidí Shadow's Edge a aby mi mohl nadávat musí psát gmkum, aby mi řekli že si ho mám vyndat z ignore, takže nevim o čem tu zase kecáte, kdyžtak ti sem hodit, screeny. Ale neřeště tydle pí****** a řešte radši to že horda bugovala včera v bg ...
Crazy
Exalted
Exalted

Postby Crazy » Fri Nov 25, 2011 2:51 pm

Pravda no
Stifi
Honored
Honored

Postby Stifi » Fri Nov 25, 2011 3:58 pm

Pokud chcete mužu sem hodit screeny ohledně futureho (ten zavistivec) a ohledně včerejšího ab
Gandalph
Honored
Honored

Postby Gandalph » Fri Nov 25, 2011 6:27 pm

Pokud chcete mužu sem hodit screeny ohledně futureho (ten zavistivec) a ohledně včerejšího ab
Sem s nima :lol: taky muzu pridat par zajimavych screenu :lol:
Gandy -- Tauren Warrior
Stifi
Honored
Honored

Postby Stifi » Fri Nov 25, 2011 7:02 pm

Sem s nima :lol: taky muzu pridat par zajimavych screenu :lol:
Tady na tom vidíš, že horda zabrala farmu, lumber mill, gold mine a blacksmith dřív než aliance stables, a jak ti každý hráč co zná Ab potvrdí, stables se zaberou nejrychleji, takže ani farmu nemůžeš zabrat dřív (pokud aliance i horda oboje zabírá hned na začátku samozřejmě), a už vubec nemluvim o LM, GM a BS
Attachments
Horde bug 3.jpg
Horde bug 3.jpg (176.28KiB)Viewed 10275 times
Stifi
Honored
Honored

Postby Stifi » Fri Nov 25, 2011 7:04 pm

A tady vidíš jak si horda ''poodjela dál'' a DBM ukazuje za jak dlouho to frakce přebere po assaultu ... Každej kdo zná AB ti řekne že poctivě todle neni možný (pokud 1 frakce nefkovala, což se nestalo)
Attachments
Horde bug 4.jpg
Horde bug 4.jpg (168.92KiB)Viewed 10275 times
Gandalph
Honored
Honored

Postby Gandalph » Fri Nov 25, 2011 7:18 pm

Sry, ale ty tvoje screeny muzou stejne tak dobre dokazat to, ze se aliance proste nedohodla kdo veme staje a musela se pro ne vracet.
Navic LM a mine dle tvych screenu brali paladinove, kteri maji auru na speed mounta, coz jiste jako paladin vis.
Gandy -- Tauren Warrior
Akuma
Unfriendly

Postby Akuma » Sat Nov 26, 2011 9:55 am

Stifi ale příště si to laskavě rozmysli jestli napíšeš 30x slovo Ku*va a budeš ty ku*vy dělat znás a někdo tě na to upozorní a tebe napadne že mu dáš ban ... toť k tvé odpovědi. :) lovu zdar
Stifi
Honored
Honored

Postby Stifi » Sun Nov 27, 2011 1:11 pm

Hele grandy, je jasný že když si horďák tak tady budeš diskutovat, ale já ti můžu říct, že OPRAVDU V KAŽDÉM AB jedu s crusader aurou na bs, tak mi řekni, jak tam mohl být dřív lock, který tam ani neni nikde v okolí (občas se stane že to zaberu a pak se tam někdo objeví, ale nestalo se že by nkdo bez crus. aury BS zabral dřív než já a pak ''zmizel'', nebo, že při zabírání někdo příde a začne útočit, ale ne zabrat!). Navíc gm řikaly, že hordu budou za to AB trestat, ale nikde nic (jako vždy)
Gandalph
Honored
Honored

Postby Gandalph » Sun Nov 27, 2011 2:41 pm

1) jsem Gandy a ne Grandi tak mi prosim do nicku to r nepridavej
2) v tomhle BG jsem nebyl, tak se nebudu hadat jestli tam nekdo bugoval nebo ne, ja jen tvrdim ze tvoje screeny nic nedokazuji, protoze muzou mit i jine vysvetleni nez to tvoje.
3) zatim jsem v zadnem AB nevidel nekoho bugovat tak jak to popisujes...
Gandy -- Tauren Warrior
Akuma
Unfriendly

Postby Akuma » Sun Nov 27, 2011 8:58 pm

ještě jedna taková věc ... co třeba unban :(
GMErakiel
Honored
Honored

Postby GMErakiel » Wed Nov 30, 2011 6:37 am

Unban na World pokud jsi ho nedostal ti zařídím. A ke screenům, obávám se že to už sem nepatří. Mimojiné také kroťte svá slova.

Děkujeme
GM ERAKIEL
Image

Return to “Jsme tu pro vás”