CHYBA PATCHE
Moderator:TWeak
Forum rules
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!
1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!
1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
-
cellymouse
- Unfriendly
Zdravím, mám větší problém. Nainstalovala jsem si Vaše WOW, všechno postupně napatchovala na verzi 3.3.5.12213 .. přepsala reamlist .. ale když zapnu hru a přihlásím se .. objeví se mi tato chyba:
Patch Required
Press the restart button below to exit World Of Warcraft and download the patch.
Já kliknu na červený tlačítko "Restart" objeví se mi tabulka s povolením instalace a spuštění Lauchnera .. Já dám "Ne" ..
O objeví se další tabulka:
Failed to apply patch. Please try again later. If this problem persists you may need to reinstall or contact technical support.
Kliknu na Okay a zase mi naskočí přohlašovací tabulka .. tak furt dokola ..
Zkoušela jsem klienta vypnout a zapnout .. několikrát se přihlašovat .. už nevím co stým. Děkuji za všechny odpovědi, předem.
Patch Required
Press the restart button below to exit World Of Warcraft and download the patch.
Já kliknu na červený tlačítko "Restart" objeví se mi tabulka s povolením instalace a spuštění Lauchnera .. Já dám "Ne" ..
O objeví se další tabulka:
Failed to apply patch. Please try again later. If this problem persists you may need to reinstall or contact technical support.
Kliknu na Okay a zase mi naskočí přohlašovací tabulka .. tak furt dokola ..
Zkoušela jsem klienta vypnout a zapnout .. několikrát se přihlašovat .. už nevím co stým. Děkuji za všechny odpovědi, předem.
Re: CHYBA PATCHE
Ahoj, problem bude v tom, ze na nas server potrebujes patch 3.3.5a (=3.3.5.12340).
Pouzij jeste tento patch a uz by ti to jit melo
Všici alíci se mi budou klanět!
-
cellymouse
- Unfriendly
Však já mám verzi 3.3.5.12340 .. jenže pořád mi to píše to výše uvedené... další návrh ? ;/Ahoj, problem bude v tom, ze na nas server potrebujes patch 3.3.5a (=3.3.5.12340).
-
cellymouse
- Unfriendly
Promin .. chyba ;// .. mám tu 40Tak nahore pises, ze mas verzi 3.3.5.12213
Okej, potrebuji vedet, jaky presne soubor spoustit a pripadne i screen te chybove hlasky.
-
cellymouse
- Unfriendly
Takže spuštím "wow.exe"Okej, potrebuji vedet, jaky presne soubor spoustit a pripadne i screen te chybove hlasky.
- Attachments
-
- Po načtení se zobrazí tento dialog. Kliknu na "Restart"
- SS-2011-07-09_00.15.37.jpg (122.27KiB)Viewed 19169 times
-
- Po přihlášení se zobrazí takovéto načítání.
- SS-2011-07-09_00.15.29.jpg (112.78KiB)Viewed 19169 times
-
- Přihlašovací obrazovka.
- SS-2011-07-09_00.15.49.jpg (184.52KiB)Viewed 19169 times
-
cellymouse
- Unfriendly
POKRAČOVÁNÍ SCREENŮ.Takže spuštím "wow.exe"Okej, potrebuji vedet, jaky presne soubor spoustit a pripadne i screen te chybove hlasky.
- Attachments
-
- Po kliknutí na "Restart" se zobrazí zase tato chyba. Já dám "Okay" a zase se zobrazí přihlašovací obrazovka.
- SS-2011-07-09_00.15.46.jpg (192.44KiB)Viewed 19169 times
Ty jo, a co to mas za instalaci? Z kama si tu hru stahla?
-
cellymouse
- Unfriendly
Ty jo, a co to mas za instalaci? Z kama si tu hru stahla?
Tadyk od vás.
kamos mel stejny problem ale bylo to tim ze mel spatne napsany realmlist skus to zkontrolovat 
-
legolas1919
- Unfriendly
já mám taky problém ohledně patchů. Stáhl a nainstaloval jsem lich kinga, pak jsem stáhl ten 1. patch, co je v seznamu a hned po tom 1. mám verzi 4.0.0 cataclysm
. Jak se toho cataclysmu zbavím a jak to dám jen na 3.3.5a? Díky za pomoc
Dříve jsem s přepatchováním mívala problém nesčetněkrát a tak jsem zkoušela co se dalo a co kdo poradil.
Úplně nejrychlejší je přetáhnout si to od někoho např. z flashky /tu možnost však nemá každý/, pak zkusit jedině
DownGrade clienta, ale nevím jestli to stále platí i u Cata.
1. Zkopíruj si jako zálohu celý adresář hry [World of Warcraft] někam jinam
2. Smaž soubory:[World of Warcraft\Data\patch.MPQ]
[World of Warcraft\Data\patch-2.MPQ]
3. Spusť: [World of Warcraft\Repair.exe]
4. Stáhni popřípadě vyhledej ve svých složkách potřebné patche
5. Nainstaluj požadovný patch
6. Přejmenuj adresáře [Interface_xxxxxxx] a [WTF_xxxxxxx] zpět na [Interface] a [WTF]
7. Smaž adresáře [WDB] a [WDB_xxxxxxx] (najdes je ve složce Cache)
8. Otevři soubor [realmlist.wtf] a nahraď stávající text realmlistem tveho serveru
9. Spusť hru souborem [wow.exe] a zadej své přihlašovací údaje
V případě nezdaru,začít znovu World of Warcraft 3.3.5a (No Install)
Úplně nejrychlejší je přetáhnout si to od někoho např. z flashky /tu možnost však nemá každý/, pak zkusit jedině
DownGrade clienta, ale nevím jestli to stále platí i u Cata.
1. Zkopíruj si jako zálohu celý adresář hry [World of Warcraft] někam jinam
2. Smaž soubory:[World of Warcraft\Data\patch.MPQ]
[World of Warcraft\Data\patch-2.MPQ]
3. Spusť: [World of Warcraft\Repair.exe]
4. Stáhni popřípadě vyhledej ve svých složkách potřebné patche
5. Nainstaluj požadovný patch
6. Přejmenuj adresáře [Interface_xxxxxxx] a [WTF_xxxxxxx] zpět na [Interface] a [WTF]
7. Smaž adresáře [WDB] a [WDB_xxxxxxx] (najdes je ve složce Cache)
8. Otevři soubor [realmlist.wtf] a nahraď stávající text realmlistem tveho serveru
9. Spusť hru souborem [wow.exe] a zadej své přihlašovací údaje
V případě nezdaru,začít znovu World of Warcraft 3.3.5a (No Install)

Prošla jsem peklem a kouzla znám...

-
legolas1919
- Unfriendly
díky za radu. Sice je to na mě trchu... složité, ale zkusím to
-
legolas1919
- Unfriendly
no, tak jsem to vyřešil tak, že jsem vše okolo WoW z mého PC odinstaloval a začal jsem zovu. Ale mám dotaz: Když stáhnu patch a otevřu ho, co vše mám nechat dojet? 1.Blizzard updater(do střední okénko), 2.pak to velké okno, kde je obrázeek WotLK, jsou tam news a comunity a za 3. takové pidi okno, které se načítá jakoby po čtverečkách(1 čtvereček je cca 2-5%). Co vše mám nainstalovat, aby mi to šlo?
Kdyz spustis patch, tak ten nech urcite dojet. Vse ostatni zavri/ukonci a pokracuj dalsim patchem.
Cuzz..mam velmi podobny problem ako vyssie uviedla:cellymouse...po prihlaseni mi vypise
Patch Required
ale ked dam restart tak mi vypne hru,hodi ma na plochu zapne sa Launcher a zacne updatovat verziu 4.0.0 ...to samozrejme zrusim...mno ale stale sa to opakuje neviem ako to spravit...prosim poradte mi..
Patch Required
ale ked dam restart tak mi vypne hru,hodi ma na plochu zapne sa Launcher a zacne updatovat verziu 4.0.0 ...to samozrejme zrusim...mno ale stale sa to opakuje neviem ako to spravit...prosim poradte mi..
To: sstrkac22
Tohle bude tím, že když aplikuješ jakýkoli patch, změní ti obsah souboru Data\enUS\realmlist.wtf (Data\enGB\realmlist.wtf) na standardní Blizzard obsah, např. pro US verzi hry:
Což je průser v tom, že je tam psaný právě "set patchlist" - no a klient kontroluje na tomto serveru verzi patche na offiku.
Takže pravděpodobně se to stalo i Tobě a nejjednodužší cesta je přepsat obsah souboru realmlist.wtf takto:
- nic víc, nic míň - tedy na IP adresu 3serveru.
Tohle bude tím, že když aplikuješ jakýkoli patch, změní ti obsah souboru Data\enUS\realmlist.wtf (Data\enGB\realmlist.wtf) na standardní Blizzard obsah, např. pro US verzi hry:
Code: Select all
set realmlist us.logon.worldofwarcraft.com
set patchlist us.version.worldofwarcraft.com
set realmlistbn ""
set portal usTakže pravděpodobně se to stalo i Tobě a nejjednodužší cesta je přepsat obsah souboru realmlist.wtf takto:
Code: Select all
set realmlist 89.185.240.6Re: CHYBA PATCHE
Diky za ochotu Darah...mo ale pomohlo to iba ciastocne..uz ma nevypina a nepusta sa Launcher..ale zasekne sa to na Handshaking asi tak na 3-4 min a potom vypise..You have been diskonnected from the server...
..
ano ano mam...instaloval som si to z odkazov na stranke..aa teraz som to skusal znovu a zase mi to vypise a zapne Launcher..
To je zapeklitej problem, me uz fakt nenapada cim by to mohlo byt. Leda se kouknout pres TeamViewer jak to updatujes a spoustis.
caffte...ospravedlnujem sa za otravovanie..
..ja som niekde asi spravil chybu..
...tak som si spravil cas a dal si to cele odznovu aaa uz to ficiii..
...aj tak diky za ochotu..
..
ahoj uplně stejný problém jako cellymouse 3 jsem to cely přeinstaloval a stale nic nepomohlo ani zadaní čísla serveru přímo do realm listu vypsalo mito že mám neplatnou verzi hry.
A jakou presne verzi hry mas napsanou dole v rozku, kdyz zapnes hru?
Tak jsem to po 4 té kompletní přeinstalaci konečně rozchodil nakonec si misto britské verze stáhnul americkou a jede to jen že ouha tady k našemu (byt jsem absolutní nováček snad mohu nazývat)se stejne nemohu připojit a nezahraju si jikož mi to po zadání loginu a hesla zahlásí unable conect volejte technickou podporu tak že zase nic už jsem ztoho na játru už třetí den se to snažím rozchodit a stále nic. Realm list -OK,učet -OK,firewall-OK,verze-OK,správce učtu - OK tak už nevím v čem je problém jedině snad tady na serveru 3.Pak už nevím.
To ne, chyba je určo u Tebe. Projdi si tento topic a uvidíš. Chce to jenom správný patche a pak to musí jít.
tak chyba není tu ani jinde skoušel jsem nekolik jinych serveru s touhle verzi klienta podařilo se mi přihlásit konečn!!!!!! ale asi mi to někdo závidí nebo co oběvil se dalšé problém po přihlášení a nalogováni se mi oběví hláška že nemám platnou verzi hry WoTLK a odkazuje mne to na stránky podpory že si mto mám stahnout znova palíto i pro tenhle server přitom já jsem celoutuhle novou instalaci prováděl tady z těchhle stránek jsem z toho na mašli
Zkus popsat přesně co a odkud jsi stahoval a jak jsi postupoval.
Já třeba vím, že pokud se tahá free verze Blizzard, tak pak to dělá problémy při patchování a musí se třeba stejně v některých případech použít datadisk. A nejsem si jistej, jestli současná free verze Blizzard podporuje WotLK, mám obavu, že to stejně cpe hned Cataclysm - ale nemám odzkoušeno, mám komplet originál
Nejlepší vůbec je stáhnout si to od nějakého známého, kterému to funguje, přes přenosný disk.
Já třeba vím, že pokud se tahá free verze Blizzard, tak pak to dělá problémy při patchování a musí se třeba stejně v některých případech použít datadisk. A nejsem si jistej, jestli současná free verze Blizzard podporuje WotLK, mám obavu, že to stejně cpe hned Cataclysm - ale nemám odzkoušeno, mám komplet originál
Ahoj . Tak tedy z titulní stranky(http://wow2.3server.cz/jak-se-pripojit) tady na tomto servru jsem si stáhl instalator klienta dle bodu 2. po stažemí jsem patchoval dle bodu 3. počínaje patchem 3.2.0 Exe konče 3.3.5 12340 přepsal realm list dle návodu smazal aluncher z plochy nakopíroval na plochu zástupce WoW Exe. no a chtěl hrát ale bohužel hlasilo chybku popsanou výše.Tot vše.Zkus popsat přesně co a odkud jsi stahoval a jak jsi postupoval.
Já třeba vím, že pokud se tahá free verze Blizzard, tak pak to dělá problémy při patchování a musí se třeba stejně v některých případech použít datadisk. A nejsem si jistej, jestli současná free verze Blizzard podporuje WotLK, mám obavu, že to stejně cpe hned Cataclysm - ale nemám odzkoušeno, mám komplet originálNejlepší vůbec je stáhnout si to od nějakého známého, kterému to funguje, přes přenosný disk.
Myslíš že když si seženu origo hru s dartadiskem že by to mohlo jet? ten datadisk je třeba potom taky napatchovat? jeto zajmavý WoW WOTLK jsem už v minulosti hrál na Drahyho serveru a jelo mito tam bez problému nevím proč jsou stím takový obstrukce ted tam jsem mnel GB verzi. A předtím burning of crusade sice sproblémy ale podařilo se rozjet.Na tbc mám uloženou kompletní funkční instalaci nemohl být problém v tom že jsem ji mněl na chvili na zkoušku spuštěnou?
Takže. Ten popis na uvedené stránce se jeví jako schopný. Pokud jsi tedy dodržel vše, měla by se spustit hra s označením 3.3.5 (12340) (Release) - jedině to je správná verze herního klienta pro tento server.
Pokud se ptáš, jestli ti to půjde, když si seženeš originální instalační média - tak ano, ale opět je nutné dodržet postup instalace (to je stejné pro všechny server, 3server není výjimkou).
Postup instalace z instalačních DVD:
1. normal WoW,
2. datadisk TBC,
3. datadisk WotLK,
4. patche od verze datadisku WotLK (cca od 3.2.0.10192 po 3.3.5.12340).
Pak úprava realmlist.wtf a musí to jít.
Jednou se mi stalo (nebo známému, už nevím přesně), že měl taky problém, hra se jevila jako aktualizovaná do patche 3.3.5.12340, ale psalo mu to taky chybu verze WotLK (nemohl do Northrendu). Jednalo se o nějakou ořezanou verzi právě z webového instalátoru a chyběly mu tam nějaké datové soubory. Takže ideální je buď to od někoho přetáhnout komplet už nainstalované nebo si sehnat ty instalační DVD a prostě to instalovat podle pořadí.
Pokud se ptáš, jestli ti to půjde, když si seženeš originální instalační média - tak ano, ale opět je nutné dodržet postup instalace (to je stejné pro všechny server, 3server není výjimkou).
Postup instalace z instalačních DVD:
1. normal WoW,
2. datadisk TBC,
3. datadisk WotLK,
4. patche od verze datadisku WotLK (cca od 3.2.0.10192 po 3.3.5.12340).
Pak úprava realmlist.wtf a musí to jít.
Jednou se mi stalo (nebo známému, už nevím přesně), že měl taky problém, hra se jevila jako aktualizovaná do patche 3.3.5.12340, ale psalo mu to taky chybu verze WotLK (nemohl do Northrendu). Jednalo se o nějakou ořezanou verzi právě z webového instalátoru a chyběly mu tam nějaké datové soubory. Takže ideální je buď to od někoho přetáhnout komplet už nainstalované nebo si sehnat ty instalační DVD a prostě to instalovat podle pořadí.
Ahoj tak už jsem to konečně rozchodil .No jási stahl nějaký Fulll instalátor 7GB nic nestahuje jen instaluje a potom jsem to jen opatchoval dle návodu zde patchy už jsem mnel stažený dříve a pro jistotupřipatchováni vypl net aby updater nezatáh nějaký svoje svinstvo a jede to hurááááááá.Jen mne mrzí že avizované questy v češtině nejsou kvuli tomu jsem tu více meně šel.Darah jinak dík za pomoc.
Q v CZ budou, projekt se zdokonaluje a pracuje se na nem. Jen to chce trpelivost...
- Riverghost
- Exalted

Navod na pripojenie som pred dvoma tyždňami zjednodušoval, trocha ho očesal (http://wow2.3server.cz/jak-se-pripojit). Potreboval som na novy ntb čistu inštalaciu wowka, takže som ho nainštaloval podľa svojho navodu, tym som ho aj odkontroloval. Uvedene patche aj inštalačny subor funguju perfektne, zatial som s nimi na XP ani na 7 (x64) nemal problemy a vždy inštalacia prebehla hladko. Ide len o dôkladne prečitanie toho navodu.