Převod z offi

Tým 3serveru je tu pro Vás

Moderator:TWeak

Forum rules
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!

1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
Onehalf
Friendly
Friendly
Převod z offi

Postby Onehalf » Sun Jun 26, 2011 11:09 pm

Zdravim pany z GM teamu.
Mam tu uz nejakej patek postavy na serveru.Neco u hordy, neco u ali, ale rad bych si nehcal prevest palata z offi (http://eu.battle.net/wow/en/character/d ... ral/simple) sem ale k alianci. Pravdepodobne k elfum :) Jak postupovat?
Jo druhej problem, zkosuel sem instalovat klienta, ale z duvodu nainstalovaneho offi wow mi hazi instalator, ktery doporucujete error a jedine, co sem nasel na direct play game je mrtvej torrent. nemate nahodou nejakej tip, jak to udelat, aniz bych musel hledat CDs od Vanilly?
Pripadne soukrome reseni je mozen pres ICQ: 275864276 jsme online skoro porad.
S pozdravem Onehalf :)
Image
Rohlik
Site Admin

Re: Převod z offi

Postby Rohlik » Mon Jun 27, 2011 10:41 am

Ahoj,
Vau, ten item lvl 359 bere dech :)
Pokud chces hrat na offi i tu, tak si musis mit nainstalovane 2 wowka. Linky a navod jsou na nasi strance ZDE.

Taky je potreba vyplnit zadost o presun postavy, ale to asi vis, kdyz sis tu uz nejake postavy prevadel. Do poznamek k prevodu je nutne poslat screen, ve kterem si prihlasenej ke svemu uctu na battle.net nebo jiny dukaz, ktery bude svedcit o tom, ze je to tva postava.
Všici alíci se mi budou klanět!
Onehalf
Friendly
Friendly

Postby Onehalf » Tue Jun 28, 2011 4:05 pm

OK. Tak ja to nejak dam dohromady a hned jak nainstaluju wotlk3.3.5a tak si tu zadost nahodim tak jak ma bejt :) (ja sem to totiz uz zkousel,ale nejak mi to vyplivlo error) ale to kdyztak posleze.
Jinak prave navod mi nepohomohl kvuli registrum offi wowka, ale uz sem mluvil s demim, tak snad vyreseno. akorat to jdu zkouset.
EDIT: a demi poradil dobre a uz to sosam. takze vecer bych mohl byt online...uvidime jak bude zasvihanej blizzovske download servery kvuli nadchazejicimu 4.2
Image
UrbOld
Unfriendly

Postby UrbOld » Sun Aug 28, 2011 10:49 am

Buzikrál? Ty taky končíš s OFI?

Pamatuješ Tawaryho? (http://eu.battle.net/wow/en/character/d ... ary/simple)

Mám tu taky žádost (http://forum.3server.cz/viewtopic.php?f=11&t=3774).
Onehalf
Friendly
Friendly

Postby Onehalf » Tue Aug 30, 2011 11:02 am

Ahoj tawary, to vis ze pamatuju :) nekoncim na offi, ale hral sem tady kdyz sem mel na offi pauzu kvuli par problemum a rikal sem si, ze si tu udelam postavy zase :) A snazim se pomahat aspon trosku s chybama co tu jsou atd... :)
Kdyztak sui udelej alika :D
Image
UrbOld
Unfriendly

Postby UrbOld » Fri Sep 02, 2011 3:54 pm

Tak já víceméně ještě nevím jestli končím a s aliancí tak nějak počítám. Problém je, že Radka, která mi převod slíbila, na mě trošku pozapomněla a navíc mi taky nejde vyplnit ten formulář, kvůli údajným nepovoleným znakům.
Onehalf
Friendly
Friendly

Postby Onehalf » Sat Sep 03, 2011 8:18 pm

Jo to se mi delo taky :) dej mi nick charru :) te invnem aspon do G :) ja s offikem jentak neskoncim, ale nemam ted na nej cas, tak kratim chvilky tady :)
Image
UrbOld
Unfriendly

Postby UrbOld » Fri Sep 09, 2011 10:35 am

Human Warlock Tawary... ale jsem u Legends of Elmoderen už.
Darah
Exalted
Exalted

Postby Darah » Fri Sep 09, 2011 1:26 pm

Human Warlock Tawary... ale jsem u Legends of Elmoderen už.
Dobrá volba :wink:
--- Darah ---
Image
Onehalf
Friendly
Friendly

Postby Onehalf » Thu Sep 15, 2011 5:30 am

pretahnu si te k nam :) ted mam sice trochu volno vkuli praci a mlade, ale za 14 dni zase budu aktivnejsi :) zase se budu nervacit v raidech a mozna i v BGs :D mno uvidim jak to pujde :D
Image

Return to “Jsme tu pro vás”