Guild House
Moderator:TWeak
Forum rules
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!
1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!
1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
-
Legendary Haus
- Friendly

mel bych par otazek, tykajicich se GH. doufam ze mi je budete moci zodpovedet.
1) proc je cena GH nastavena tak nizko a ze surovin lehce sehnatelnych ?
2) jak mate zabezpeceno, ze kdyz prijde nova revize nebo dokonce patch tak se vam ty GH nesesypou jak domecek z karet ?
3) jak chcete zabezpecit aby hraci nelezli do cizich GH, kdyz vyber mista zarizuje hrac ktery se nikdy na nedostupny mista ve worldu nedostane ?
dekuju za pripadne smysluplne odpovedi.
2) jak mate zabezpeceno, ze kdyz prijde nova revize nebo dokonce patch tak se vam ty GH nesesypou jak domecek z karet ?
3) jak chcete zabezpecit aby hraci nelezli do cizich GH, kdyz vyber mista zarizuje hrac ktery se nikdy na nedostupny mista ve worldu nedostane ?
Re: Guild House
1) Ta cena nebyla dána mnou už tak byla napsaná. Podle mě je to dostačující.+ Za ostatní objecty se připlácí takže by neřekl že je to zrovna nejlevnější.mel bych par otazek, tykajicich se GH. doufam ze mi je budete moci zodpovedet.
2) Podle toho co říkal Dev. Demi tak nová revize se už dávat nebude. Proto se o5 můžou GH zprovoznit. Budou se jen uploudovat new opravy atd. takže GH zůstane nedotčený.
3) Soudím že jsi četl web a víš že to místo musím schválit já, radím se i s teamem jestli je dobrý nápad tady mít GH. A zatím těm co se staví GH není šance se tam dostat. Pokud GuM chce mít GH tam kde říka musím se to zkontrolovat aby to nenarušovalo hru a podobně. Pokud toto nesplňuje musím vybrat jiné místo. takže GuM ukážu různé místa kam se 100% nikdo nedostane bez hacku.

Hele, já teda zrovna nejsem příznivcem GH, protože jsem pro normální hru a myslím, že ve městech je dostatek "služeb", takže na co GH? Ale když už - podle mě může klidně nová revize být, když si developer pohlídá, kdo co přidal do databáze.
Tak jistě, nemám zkušenosti s DB takže ti neřeknu co si muže a nemůže pohlídat. Ale tohle mi bylo řečeno. Jinak proč né GH ? Třeba se to někomu zalíbí a půjde k nám kvůli tomu na server hrát. Má to být taky trošku zábavné. Né že by to nebylo zábavné dost. Ale tak proč se nesejít někde s guildou a pokecat u kulatého stolu. 

GH se tu u nás myslím stavějí už po třetí, pokud se mýlím, opravte mě
Po každé o ně byl zájem a guildy se na ně těšily a taková možnost je k dispozici i na jiných serverech. Věřím, že se najde jako dříve daleko více příznivců než odpůrců a rýpalů.
Opravdu budu asi překvapená až se tu objeví někdo kdo napíše např. "...je, děkujeme, byl to bezva nápad, jsme spokojení..."
Já osobně se na dostavění GH těším a myslím, že je to další motivace proč získávat FO, goldy atd. a znovu a znovu doplňovat "house".
Po každé o ně byl zájem a guildy se na ně těšily a taková možnost je k dispozici i na jiných serverech. Věřím, že se najde jako dříve daleko více příznivců než odpůrců a rýpalů.
Opravdu budu asi překvapená až se tu objeví někdo kdo napíše např. "...je, děkujeme, byl to bezva nápad, jsme spokojení..."
Já osobně se na dostavění GH těším a myslím, že je to další motivace proč získávat FO, goldy atd. a znovu a znovu doplňovat "house".

Prošla jsem peklem a kouzla znám...

Seanko, nejsem rejpal, chápu, že to je zpestření hry a pokud o to bude zájem, je pěkné, že se o to někdo postará. Jen mi přijde zbytečné to dělat. Města jsou plná všeho, co potřebujeme. Jediné, co by bylo zajímavé, tak v GH postavit teleportovací NPC do hlavních měst. Pak je to přínos, protože pokud někdo chce být rychleji v nějakém městě, portne se do GH a odtud do města. Ale pokud tam budou běžně dostupné služby, tak v tom zase až takovou výhodu nevidím.
Vždyť přesně to je ono
Guilda si podle svých prostředků může nakoupit dostupné porty, tudíž je mohou využít z GH i nižší levly, byť jen na návštěvu měst, která ještě neznají (pořád se najdou ti co "wow" začínají a poznávají) 

-
Legendary Haus
- Friendly

1) nevim co je u GM vysoka cena za GH ale skoro vsechny suroviny co jste napsali jako zaklad mi lezeli v bance. takze neni to prilis levne ? ale dobra, pro nektere hrace je to asi tezko dosazitelne
2) co az prijde 4.0.5 patch, nebo rovnou cataclysm, zustane GH stat ? to uz nejsou jenom upravy a kopie demiho.
2) co az prijde 4.0.5 patch, nebo rovnou cataclysm, zustane GH stat ? to uz nejsou jenom upravy a kopie demiho.
Stručně bych to shrnula po svém...až přijde "cata" atd. bude většina věcí úplně nových, nemyslíš? Proč si nezpříjemnit tuto momentální část hry a neužít si co je zrovna dostupné.
Suroviny mi přijdou v pořádku, protože jak psal GM výše, ostatní objekty a npc se musí dokupovat a nepředpokládám, že máš v bance na zbytek rozmanité výbavy GH, ale to už se opakuju, nebo opakujeme
Suroviny mi přijdou v pořádku, protože jak psal GM výše, ostatní objekty a npc se musí dokupovat a nepředpokládám, že máš v bance na zbytek rozmanité výbavy GH, ale to už se opakuju, nebo opakujeme

-
Legendary Haus
- Friendly

no tak treba tobe to prijde OK, hrajes casto a zijes pritomnosti.
ja jsem tak trochu sberatel a zakladam si jak na svych postavach tak na sve praci. a proto by mi vadilo kdyby cela ta drina co by se do GH dala, by se v jedinem okamziku rozplynula. rad pohlizim na veci z dalky a vzpominam kde byl jejich zacatek.
a samozrejme, moje zasoba ale i zasoba ostatnich hracu je omezena do jiste miry. pokud jde ale o celek, jako je guilda tak neni problem sehnat 1 FO a 5k g.
ale tot muj nazor, nemuzeme mit vsichni stejny nahled na situaci.
ja jsem tak trochu sberatel a zakladam si jak na svych postavach tak na sve praci. a proto by mi vadilo kdyby cela ta drina co by se do GH dala, by se v jedinem okamziku rozplynula. rad pohlizim na veci z dalky a vzpominam kde byl jejich zacatek.
a samozrejme, moje zasoba ale i zasoba ostatnich hracu je omezena do jiste miry. pokud jde ale o celek, jako je guilda tak neni problem sehnat 1 FO a 5k g.
ale tot muj nazor, nemuzeme mit vsichni stejny nahled na situaci.
Kdybys jen věděl jaký já jsem sběratel
ale momentálně už mám asi "svůj" strop a tak než stát v Dalaranu a čekat až zahřmí raději pohřbím své goldy a sem tam FO co padne (když se povede sejít se s někým a jít alespoň rhc) tam kde to snad chvilku užiju.

Tak sou guildy kde se sbírá všechen materiál a po otevření "Na těchto základech můžete stavět"(GH) zjistili že mají vše potřebné nebo chybí jen pár menších věcí tak Happy Lucky ne ? Né každá guilda si dává do GB všechno co najde. Půlka lidí to prodá do shopu aby měla nějaký ten goldík.

Vy si myslíte, že se dožijeme až tu půjde cata? =D