Zdravím,
Vysvětlí mi někdo pointu toho, že se zakáže vidět hráčům talenty všech jiných hráčů?? Slyšel jsem, že to je kvůli tomu aby se zabránilo kopírování talentů,ale podle mě až budou armory tak si je okopčit budu moct tak i tak.. takže pointa?
Neschopnost vidět talenty u ostatních hráčů
Moderator:TWeak
Forum rules
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!
1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!
1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
Mému ostří žádný alík neuteče!
Re: Neschopnost vidět talenty u ostatních hráčů
Abys nekopíroval talenty ostatních 
stejne talenty pokud nevis co delaji tak jsou ti na houby-))
Naše guilda hledá schopné raidery-))
Hawk 80lvl DK
Hawk 80lvl DK
Tak ale je to blizz tady to zamezeni? A proc, kdyz za chvili budou armory?
Všici alíci se mi budou klanět!
Zdravím,
Vysvětlí mi někdo pointu toho, že se zakáže vidět hráčům talenty všech jiných hráčů?? Slyšel jsem, že to je kvůli tomu aby se zabránilo kopírování talentů,ale podle mě až budou armory tak si je okopčit budu moct tak i tak.. takže pointa?
Jak jsem psal, slyšel jsem, že to je kvůli tomu,ale jak taky píšu, jaký to má význam když budou armory? (jak píše níže Rohlik)
Mému ostří žádný alík neuteče!