1.) Ahojky
Ahoj
2.) I přesto že tu hraješ dlouho se prosím představ.
Jmenuji se Martina, je mi 24 jsem pracující člověk a bydlím kus za Brnem...
3.) Jak si se dostala ke hře WoW?
Před pár lety to hrával můj přítel tak se mi to zalíbilo a začala sem s tím taky...teď je to můj manžel a už dlouho nehraje a mě to zůstalo Má z toho radost
4.) A hrála si ještě na jiném serveru, než tu?
Ano, zkusila sem ještě dva...ale hodně rychle jsem se vracela sem
5.) Kolik zhruba let WoW už hraješ? A co tě tak baví, že si nepřestala stále hrát?
Asi 4 roky, a už mě to zase baví, protože mě někteří hráči berou dungy atd. Dřív jsem to hrája jen tak z nudy
6.) Taky ráda sbíraš achievy, je to tak? Na jaký si nejvíce hrdá?
To mě hodně baví
7.) Co si myslíš o alianci?
Nehrála bych za ně, ale nevadí mi
8.) Datadisk Cata je již několik měsíců venku. Co na něj říkáš? Chtěla by si ho mít brzy i zde na 3serveru?
Zkusit bych to určitě chtěla, protože to je zas něco jinýho, ale až to tady na 3serveru bude vychytaný
9.) Jak si užíváš prazdniny a čas dovolených?
Jak už jsem psala jsem pracující, takže prázdniny moc neprožívám, ale teď jsem měla dovolenou, tak jsme grilovali a užívali sme si...Občas jsem hrála
10.) Máš nějakou oblíbenou hlášku z raidu nebo dungu?
Ty hlášky bych měla asi screenovat, protože jich je hodně a nemůžu si na žádnou vzpomenout
11.) Střetla si už nekoho se serveru osobně, kromě svého přítele?
S pár lidma jsem se viděla, ale ti už tu bohužel nehrají...s Majjou, Relaxem atd. byli to super lidi
12.) Máš nějaké své oblíbené motto?
Jasný: "Neřeš, nepátrej, buď rád že vůbec jsi"...prostě některý věci je lepší neřešit
13.) Jak hodnotíš 3server?
3server je pro mě ideální...lidí tak akorát (nepotřebuji 2000lidí online) hodně rozumných lidí, s nikým nemám problém. Jsem ráda, že hraju tady a měnit to nebudu.
14.) Co bylo dřív - vejce nebo slepice?
To je otázka
15.) Díky ti velmi za rozhovor, si bezva pohodový člověk a je fajn, že hraješ zrovna tu. Ať se ti daří ve hře i ve světě.
Já děkuji že si to se mnou vydržel