Prevod postavy
Moderator:TWeak
Forum rules
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!
1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!
1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
Ugam 80 warrior....Ahoj...jako jeden z mnoha jsem vyuzil moznosti presunu postavy z jineho serveru sem a vse dopadlo dobre.Jen bych se chtel zeptat jestli by bylo mozne presunout jeste nejakou postavu,ale i s eq ktery ma...nechtel bych o ty veci prijit.Pokud je to otazka penez tak jsem ochoten se nejak domluvit.Problem je jen v tom ze jsem v zahranici a tim padem nedisponuji ceskou menou.bude mozne se nejak domluvit na pozdejsi platbe nebo platbe v eurech??? Dik za brzskou odpoved
Re: Prevod postavy
Tak prevod s eq je myslim mozny, ale je podminen prispenim na server....
Všici alíci se mi budou klanět!
Pokud se nepletu tak prispet se da i prostrednictvim PayPal, ktere s prevodem men nema problem. V pripade mezinarodniho bankovniho prevodu taky neni problem s menou.Ugam 80 warrior....Ahoj...jako jeden z mnoha jsem vyuzil moznosti presunu postavy z jineho serveru sem a vse dopadlo dobre.Jen bych se chtel zeptat jestli by bylo mozne presunout jeste nejakou postavu,ale i s eq ktery ma...nechtel bych o ty veci prijit.Pokud je to otazka penez tak jsem ochoten se nejak domluvit.Problem je jen v tom ze jsem v zahranici a tim padem nedisponuji ceskou menou.bude mozne se nejak domluvit na pozdejsi platbe nebo platbe v eurech??? Dik za brzskou odpoved
Gandy -- Tauren Warrior
Ugam 80 warrior...a jeste jeden dotaz...lze prevest i DK???Neni nutno si zde udelat uvodni serii q a potom prevod???
-
E.T.Zombie
- Unfriendly
Já mám trochu dotaz, chtěla jsem si sem převést postavu, i repkou a povoláními, zaregistrovala jsem si úplně stejný název účtu jako na předchozím serveru a to E.T.Zombie, posala jsem peníze na účet a pak jsem chtěla zadat převod postavy. Když jsem to celé vyplnila, tak mi to napsalo, že v názvu účtu mám nepovolené znaky- asi ty tečky
Tak jsem to vyplnila bez teček a do poznámky napsala, jak to má opravdu být. Zatím nemám ani převedenou postavu, ani připsané kredity. Co teď s tím? Nechce se mi registrovat znovu a posílat znovu prachy 
Kdy si penize posilala? Prevod postavy i s povolanim je narocnejsi, proto trva dele, bud prosim trpeliva.
-
E.T.Zombie
- Unfriendly
Jj, ja vím, mě nešlo o to, že to nemám převedené, chápu, že máte i jené věci na práci a než přijde platba tak to trvá, jen mi šlo o to, jestli to vůbec půjde, když tam mám ty blby tečky v tom nicku
Jinak dik za odpověď a ochotu 
-
E.T.Zombie
- Unfriendly
Jo a jinak, posílala jsem to 5.2.
Mám převedenou postavu, huntera, ale teď mi nikdo nechce dát quest na peta, zkoušela jsem ty trenery co to maji davat u exodaru, u IF i u Darnasusu
Podej si ticket ve hre, GM te kontakuje jakmile budes on-line.