Armory
Moderator:TWeak
Forum rules
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!
1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!
1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
Pls, opravite armory? Chci se podívat na svoje množství archívů a skontrolovat nějaké jiné hráče...diky
Hydrandelen - lvl 80 druid
Re: Armory
Uz jsem to tu kdesi psal...Armory nefakci na patch 3.3.3a a ceka se na zprovozneni (vydani opravy), je to problem na vsech serverech s timto patchtem.
Aspon takove mam ja info.
Aspon takove mam ja info.
Všici alíci se mi budou klanět!
Chystá se velky update serveru (ulduar, dung finder, dalsi fixy, opravy Q....) a do update je zahrnut i oprava Armoru, takze do 15 dni by to melo fakcit...Pokud nahodou ne, tak jsem tu ja se svym planem B, ktery obsahuje zprovozneni jeste lepsich a vymakanejsich armoru, ktere by snad meli fakcit.
Cas ukaze....
Cas ukaze....
A máš ponětí kdy to bude..Jako za jak dlouho...už se nemůžu dočkat 
Hydrandelen - lvl 80 druid
Fakčit budou, po tom výpadku to musíme vše obnovit a dát znova do provozu....Do konce týdne určo pojedou...
to bych taky rád věděl chvilu to jde a potom zas ne
Naše guilda hledá schopné raidery-))
Hawk 80lvl DK
Hawk 80lvl DK
Armory se spusti v dalsim velkem update, kterej pripravuje Sholto + Bombastiq.
Nejedou...vždy při něčem / po něčem...přestane "jet" spousta věcí a za
1) nikdo nikam neflákne, je to tím a tím = bude to cca někdy zas v provozu
2) "x" hráčů se jeden druhého ptá, otázky se opakují
3)nováčci co tu nikoho neznají se nikdy nic nedozví a nechápou proč ten a ten odkaz nefunguje a nebo proč je zastaralý-nedokončený/slibovaný
4)pokud ke stejným potížím dojde za určitý čas znovu, všechny body se opět opakují a hráči opět "kumí"
1) nikdo nikam neflákne, je to tím a tím = bude to cca někdy zas v provozu
2) "x" hráčů se jeden druhého ptá, otázky se opakují
3)nováčci co tu nikoho neznají se nikdy nic nedozví a nechápou proč ten a ten odkaz nefunguje a nebo proč je zastaralý-nedokončený/slibovaný
4)pokud ke stejným potížím dojde za určitý čas znovu, všechny body se opět opakují a hráči opět "kumí"

Prošla jsem peklem a kouzla znám...

Pojede, az to opravime....Bohuzel jak se menil stroj, na kterem jede WoW a tyhle veci, tak se stal mensi problem.