PS: Korektury jsem nedělal, protože slovensky neumím psát, takže pokuď něco nerozluštíte, tak za to nemohu. A opět budu rád, když mi navrhnete někoho dalšího na rozhovor.
1.) Ahoj
Serus
2.) Řekni nám něco málo o sobě.
Tak v skratke by som to zhrnul, moje prave meno je Peter, prezdivka Bubo. Som v pohode tipek, kery je za každu srandu, kera ma svoje hranice.
3.) Jak jsi se dostal ke hře WoW a jak dlouho ho již hraješ?
K wowku som sa dostal asi cez kamošou a hravam to cca 4 roky - teda hral.
4.) Takže ty WoWko už nehraješ? Proč? Hraješ teď jinou hru, jakou?
No nehram už. Ja už mam sve odehrate a je to strata času. Každemu to raz dojde. No nehravam nic ine iba Facebook
5.) Ty máš na svém kontě nejvíce banů z celého 3serveru, je to pravda?
Jo je to pravda
6.) Za co všechno jsi je dostal?
1x hack, 1x suport. Pak to bilo za to, že niekdo umy hravat a ten druhy si nevie priznat že je niekdo lepsi ako on.
7.) Dle tvého názoru, dostal jsi všechny právem?
No pravem Oficial sem dostal 2!! To bily za Hack a Suport, druhe banny mam za to, že urcite GMka sa ma celi zbavit, kvoli prehram v arenach nebo zavist Eq.
8.) Co si myslíš o GMkách a Mirrovi?
Pekna otazka, takže GMka to proste ani neni co povedat, ked človek nece nadavat, ale mozem povedat tak, že kazdy videl čo se stalo a aky su nektery kreteni. Ted je GM team v pohode. Mirrra je uplne v pohode, pokial ho poznate po dobrej stranke a nie len v zlej, uznavam ho že ma tolko trpezlivosti snamy vydržat a starat sa o server, i když sa tam niekedy dialy zle vecy pochibujem, že je podobny admin na dakom inom servere ako on.
9.) Jak je na tom u tebe 3server v porovnání s ostatními servery?
No uplne vpoho server, je to server kde som zabil najviac času, nie vzdy ide o to kde hrate wow, je to zabave, priateloch atd. Ine servery to nejdem komentovat všade sa najde zgerba.
10.) Těšís se na datadisk Cataclysm?
Netesim, je to uplna hovadina a urcite ho hrat nebudem, mozno len preštudujem, však behom 1roka to už bude 100 lvl a každy bude behat s 100 000hp ...na hlavu.
11.) Co si myslíš o alících?
Niektory su vpohode, ale nektery suchary s tenkymi rukamy co nepoznaju ine ako nadavky a vyhražanie sa. To je asi všetko.
12.) Znáš nějaké hráče ze serveru i v realním životě? Které?
Fuu, tak ak ratam, ktory už skoncili tak ne.
13.) Máš nějaké motto, podle kterého se řídíš? Jak zní?
Your Body, Your Life - Moje telo, moj život.
14.) Děkuji ti za tvůj čas a přeji ti vše nejlepší ve hře i v životě.
Si mi mal račej popriat vela štastia v posilovani, ale aj tak dik. Tak zdar