S kým udělat další rozhovor? Poradíte?
1.) Ahojky
Ahoj
2.) Kdo jsi?
Som dievča zo Žiliny, mám 22 rokov a ver-never som dôchodkyňa
3.) Nestraš, vždyť si v nejlepších letech svého života. A kdopak si v herním světě WoW?
No, postáv mám viac, ale ak to mám zhrnúť tak Aduska-Guildmama, Ajuska-hlavna postava, Lovepall a Healaja vedlajšie postavy
4.) Proč hraješ na 3serveru a jak si se dostala až sem?
Keďže sa v počítačoch, v serveroch a vo všetkom čo sa toho týka moc nevyznám tak som dala na radu môjho ocina, ktorý je dlhoročným hráčom a ja som si na 3serveri už len vytvorila účet a hrám, hrám, hrám...
5.) A jak dlouho hraješ WoW? Zkoušela si i jiné servery?
WoW hrám skoro rok, skoro každý deň. Nehrala som len keď som mala brušnú chrípku a keď som bola v nemocnici Iné servre nieeee, ani by som si nevedela nainšalovať inú verziu ako Wotlk
6.) Prej máš vlastní guildu. Řekni nám co tě k tomu vedlo.
Ano mám. Viedlo ma k tomu presvedčenie, že guilda, v ktorej som bola pred tým nie je nič pre mňa. Samé príkazy, zákazy, nadávky, ohováranie, závisláčiny...no proste ma to otravovalo pri hraní. Rozhodla som sa založiť guildu (spolu s mojim snúbenčekom), v ktorej sa hrá pohodovo. Síce to nezaručuje obdivuhodné výkony, ale o to je hra väčším relaxom. S ľudmi v guilde som nadmieru spokojná a vždy si máme čo povedať
7.) Co tě ve hře nejvíce baví?
Hľadať Time lost proto drake-a, ktorého hľadám už asi pol roka
8.) Co si myslíš o hordě, o nejlepší frakci ve hře?
Myslím, že sa správajú akoby hrali s NPCčkami a nie s ľudmi, ktorý sedia za PC a majú postavu vytvorenú v aliancii. Raz sa mi stalo, že do Stormwindu prišiel Horďák a začal bezcielne killovať všetko naokolo, tak som sa ho cez whisper (my s vipkom môžme) pýtala prečo to robí a on že: "Lebo ma baví ubližovať blbým alikom ako si ty!" No chápeš to? :/
9.) Kterou hlášku ze hry máš nejraději?
Inv na WG
10.) Jaké máš názory na datadisk Cataclysm a Mists of Pandaria?
O tých datadiscoch nič neviem Nedá sa tá otázka preskočiť?
11.) Znáš někoho ze serveru osobně?
Osobne len moju rodinku: Palaheal-ocino, Denda-sestra a Paulus-snúbenček
12.) Máš své oblíbené motto?
Mám ale s hrou to vôbec nesúvisí. Ale keď sa pýtaš tak tu je: "Neodsudzuj človeka za jeho chyby...je totiž možné, že mu ubližuješ aj napriek tomu, že on je k tebe natoľko milý, že ti nevyhadzuje na oči tie tvoje..."
13.) Kdyby si měla moc a mohla by si změnit 1 věc, co by to bylo?
Chcela by som byť zdravá a môcť behať ako moje postavičky v hre
14.) Stala se ti v poslední době nějaká vtipná situace s kterou by si se mohla podělit?
No bola som teraz na pár dní v nemocnici a mala som naordinované infúzie. Veľmi profesionálna sestrička mi pichla ihlu mimo žily a ja som si pri pozeraní filmu vôbec nevšimla že mi neúmerne rastie ruka
15.) Mnohokrát díky za tvůj čas a přeji ti mnoho štestí a úspěchů v životě i ve hře.
Je mi cťou, že si si spomedzi toľkých hráčov vybral práve mňa