Převod postav z offi
Moderator:TWeak
Forum rules
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!
1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!
1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli je možné převést více postav z oficiálního servru na tento, případně jak postupovat. Ve formuláři na převod to asi vypsat nepůjde. Díky
Re: Převod postav z offi
Vypsat ke každé postavě převáděcí formulář zvlášť. Předpokládám, že se nejedná třeba o 10 postav.
Všici alíci se mi budou klanět!
noo jenže mě to celý vyplnit nejde. Alespon název účtu a heslo k offi bych radši neposílal.. Můžu poslat mailem screeny z eu.battle.net se seznamem postav a název účtu tady na 3serveru, ale přes ten formulář to nepůjde.
do policka realm, heslo, acc napis "Offi" a do policka ostatni nebo dodatecne informace dej odkaz na screen.
Všici alíci se mi budou klanět!