Hladal som na fore a nikde som nenašiel info o prevode postavy. O čo sa jedná.
Mirra bol môj začiatočnícky server kde som začal hrať WoW-ko......mám TU niekolko postáv a jedná sa my o prevod postavy v rámci serveru z ALI na HORDU.
Bol som členom z jednej najznámejšík ALI guild na servere. Guilda stále existuje aj ked už ovela menej členmi.Rád hrám, len bohužial na ALI je málo hráčov pre Random Hero a práve preto chcem na Hordu.
Prosím napíšte akým spôsobom mám postupovať pri prevode.
Prevod na druhú frakciu v rámci serveru
Moderator:TWeak
Forum rules
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!
1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!
1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
Re: Prevod na druhú frakciu v rámci serveru
Na fore tohle neni, to je pravda. Ono, kdyby takto kazdy utikal z ali, tak tam nikdo nezustane. Je prave potreba posilnit alianci z hordy. Prevod na ali je za kredity a vyrizuje se to pres GM ve hre.
Všici alíci se mi budou klanět!