Prevod z oficiálneho serveru

Tým 3serveru je tu pro Vás

Moderator:TWeak

Forum rules
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!

1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
HellKaiser
Unfriendly
Prevod z oficiálneho serveru

Postby HellKaiser » Wed Jan 04, 2012 8:45 pm

Zdravím,
mal by som technický dotaz ku prevodom postáv. Môj ACC na oficiálnom servery je v tejto chvíli neaktívny (nemám peniaze), takže by som si chcel nechať previesť postavu sem a hrať na 3Serveri (začínal som tu), avšak pri prevode postáv je potrebné vyplniť názov účtu a heslo (čo mi nie je dva-krát príjemne), keďže účet je neaktívny malo by to nulový význam, navyše je na ňom BattleNet Mobile Autentificator takže sa naň nikto okrem mňa nedostane. V skratke zaujímalo by ma či sa to dá aj bez vyplnenia takýchto osobných údajov a ako by to mohlo prebiehať.

Vopred ďakujem za porozumenie :)
Darkfairy
Exalted
Exalted

Re: Prevod z oficiálneho serveru

Postby Darkfairy » Wed Jan 04, 2012 9:25 pm

O převody se zde stará GM Radka. Stačí do formuláře napsat odkaz na svou postavu (do kolonky "info") a popř. doplnit nějaký screen na její mail radka@3server.cz
Image
Denisa
Exalted
Exalted

Postby Denisa » Wed Jan 04, 2012 10:21 pm

Prevod je možný, je potrebné poslať mi na mail screeny postavy, aby bolo vidieť level, nick. Ja si takéto prevody zaznačím, screeny uchovávam aby nemohli byť postavy vytvorené napr. dvakrát.
Ďalej si treba vyplniť požiadavku na prevod, ktorá je k dispozícii na našej stránke v sekcii prevody. Do údajom heslo a acc iba napíš offi.
Môj mail je radka@3server.cz
HellKaiser
Unfriendly

Postby HellKaiser » Wed Jan 04, 2012 10:59 pm

ďakujem

Return to “Jsme tu pro vás”