Už mám lvl 20 ale neustále se mi zobrazuje okno s nápovědou. Vždycky to odklikam křížkem, ale po něaké chvíli se mi zase ukaže Welcome to World of Warcraft a celé zase odznova. Už mě to docela štve, tak jestli víte jak se to dá třeba vypnout...
Díky
žádnou nápovědu nechci!
Moderator:TWeak
Forum rules
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!
1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!
1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
-
Krystofsulc
- Unfriendly
Re: žádnou nápovědu nechci!
InterfaceUž mám lvl 20 ale neustále se mi zobrazuje okno s nápovědou. Vždycky to odklikam křížkem, ale po něaké chvíli se mi zase ukaže Welcome to World of Warcraft a celé zase odznova. Už mě to docela štve, tak jestli víte jak se to dá třeba vypnout...
Díky
Help
Tutorials aby to nebylo zaskrtli