Pomozte prosím
Moderator:TWeak
Forum rules
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!
1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!
1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
-
ReddyFreddy
- Unfriendly
Ahoj. Jsem teprve u instalace hry, a na 3serveru, je, že mam přepsat soubor ve formátu .WTF (znalí angličtině pochopí, jak je to divný...). Tenhle soubor nemůžu otevřít, tudíž tam napsat, to, co tam má bejt. Díky za rady a pomoci 
Re: Pomozte prosím
Ten soubor si otevri v poznamkovem bloku (notepad) a v nem ho muzes upravit
Gandy -- Tauren Warrior
-
ReddyFreddy
- Unfriendly
Jo díky a když tam mam nejen set realmlist, ale i set patch list, tak tam mam na oboji napsat 3server?
staci to cele smazat a nechat tam jen ten radek set realmlist 3server.net
Gandy -- Tauren Warrior
-
ReddyFreddy
- Unfriendly
a ted uz normalne zadam jmeno a heslo na acc, co jsem si vytvoril na 3serveru, ze?
-
ReddyFreddy
- Unfriendly
porad mi to pise: ,,The information you have entred is not vaild. Please check the spelling of the account name and password. If you need help in retrieeving a los or stolen password and account see https://eu.battle.net/account/support/l ... pport.html for more information.
Nevim, jestli jsem to udelal dobre, ale snad jo.
Nevim, jestli jsem to udelal dobre, ale snad jo.
http://www.edisk.cz/stahni/76203/3Serve ... .41MB.html
Stahni si to, vloz do slozky s hrou a spust. Potom se prihlas podle jmena a hesla co si se registroval pres web.
Stahni si to, vloz do slozky s hrou a spust. Potom se prihlas podle jmena a hesla co si se registroval pres web.
Všici alíci se mi budou klanět!
-
ReddyFreddy
- Unfriendly
porad nic. Uz fakt nevim. No nic, diky za radu, uz jsem si objednal kamose, aby prisel, tak se na to jukne
Díky všem 
Zkus si cvicne jeste vlozit ty prihlasovaci udaje sem - http://3server.net/realm1/
Pokud ti to nepujde ani tam, tak 100% zadavas spatne heslo nebo jmeno.
Pokud ti to nepujde ani tam, tak 100% zadavas spatne heslo nebo jmeno.
Všici alíci se mi budou klanět!