Převod z OFI podruhé, ale jinak...

Tým 3serveru je tu pro Vás

Moderator:TWeak

Forum rules
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!

1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
UrbOld
Unfriendly
Převod z OFI podruhé, ale jinak...

Postby UrbOld » Sun Aug 28, 2011 10:47 am

Ahoj, rád bych se informoval ohledně převodu postavy z oficiálních realmů. Hrál jsem přes půl roku na oficiálnich serverech a vyexpil jsem si tam postavu. Nyní bych se rád vrátil k free serverům a váš server mě co se funkčnosti velmi zaujal a když jsem se dočetl o možných převodech, rád bych se přidal.

Problém ovšem je, že mám postavy na oficiálním serveru a jelikož jsem tam skončil, nemám ani zaplaceno, takže ověření přes hru není možné. Poskytnout ovšem přihlašovací informace na Battle.net není problém. Tam se vše dá ověřit také.

Otázka ale směřuje hlavně k problému datadisku. Level 85 je jasný, to se sníží, ale je tady celkem rozdíl ve stylu hry u některých class, hlavně u huntera, kterého jsem na ofi hrál já a kterého bych případně chtěl převést. Problém je v tom, že jeho herní styl na WotLK mi absolutně nevyhovuje a tak by mě zajímalo, jestli je možné vzhledem ke ztrátě itemů, levelů apod. udělat jako případnou kompenzaci i změnu class (a hlavně rasy/frakce - hraju goblina).

Odkaz na armory: http://eu.battle.net/wow/en/character/d ... ary/simple

Předem díky za odpověď.

S pozdravem Tawary
Denisa
Exalted
Exalted

Re: Převod z OFI podruhé, ale jinak...

Postby Denisa » Mon Aug 29, 2011 9:40 am

Ahoj, takže prevod je samozrejme možný, dostaneš max 232 pvp alebo pve. To sa dohodneme cez mail alebo v hre. Ďalej som sa rozhodla, keďže je to zmena levelu tak si môžeš vytvoriť postavu podľa tvojej predstavy.
Prosím pošli mi screeny postavy, aby bolo vidieť level na radka@3server.cz
A pošli si na stránke 3server.cz prihlášku (trvá to minutku). Samozrejme do poznámky napíš že screeny si poslal.
Potom môžem hned vybaviť tento prevod.
DIKY
:wink:

Return to “Jsme tu pro vás”