Kredit systém - odměny
Moderator:TWeak
Forum rules
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!
1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!
1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
Zajímalo by mě, proč jsou v odměnách kredit systému běžně dostupné věci ze hry? Nechci vypadat jako rejpal, ale podle mého se tím kazí smysl hry. Pochopil bych třeba, kdyby se v odměnách objevily třeba všechny věci z WoW Trading Card, tedy věci, co se nedají na free scéně sehnat. Ale dávat tam to, co můžu sehnat ve hře, na co ostatní složitě dělají reputace a achievementy, to mi připadá nefér. Jasně, je to donate systém, ale i nad tím se měl někdo zamyslet a ne tam cpát věci, jak ho napadne. Nechci tu vypisovat konkrétní věci, stejně nevěřím, že se tím bude někdo zabývat, ale pokud ano, jsem schopen to s někým odpovědným probrat.
Re: Kredit systém - odměny
Asi narážíš na honory a věci do profesí, atd... Souhlasím s tebou a pokuď chceš trošku pomoci a měl by si čas, tak múžeš napsat odkazy na jednotlivé itemy + doporučenou cenu v kreditech.
Všici alíci se mi budou klanět!
a nebylo by nejlepsi ten kredit system zbavit takovych odmen?
Naše guilda hledá schopné raidery-))
Hawk 80lvl DK
Hawk 80lvl DK
Tak ono ty věci, které jsem vyjmenoval jdou získat běžně ve hře a pokuď někdo je už tak línej nebo je třeba hned potřebuje, tak je řešením si je za pár kreditů koupit.
Všici alíci se mi budou klanět!
a nemyslis ze to kazi hru?
Naše guilda hledá schopné raidery-))
Hawk 80lvl DK
Hawk 80lvl DK
Já si myslím, že ten kdo chce skutečně hrát a mít vše z vlastní "farmy", takovou možnost nevyužije. Určitě jsou také lidé, kteří chtějí rychlovky a neřekla bych, že to kazí hru. Protože potom by kazily hru i naskillené profese za kredity atp....pár veinů, kytek, honorů...proti tomu není nic. Každý z nás jistě chápe, že free server nefunguje ze vzduchu. Jde hlavně o požitek ze hry 

Prošla jsem peklem a kouzla znám...

Máš pravdu Seanko, na druhou stranu, pokud engineer dělal reputace na to, aby mohl dělat choppera a mohl s tím kšeftovat (protože podle správnýho nikdo bez ENG a naučenýho receptu nemůže kupovat nezbytné suroviny), tak pak jak píše wassil88 to může být chápáno jako kažení hry.
Ale nejde jenom o choppery. Jsou tam věci z achievementů z world eventů - a tam je někdy velký štěstí získat právě ten item. No tak proč to dělat tak složitě, když to jde jednoduše přes kredit systém, že...
O tohle mě jde.
Server ze vzduchu nefunguje, proto když se dělají tyto odměny, měly by se především vzít v úvahu věci, co jsou právě třeba z Trading Cards (a těch je moc a jsou krásné), protože u nich je jasný, že je nemůžeme získat jinak, než nějakým takovým způsobem (kredity). A tyto věci bych právě ani nedával za eventy, protože pokud by je někdo chtěl, aspoň by přispěl na chod serveru (to stejné v bledě modrým je u Blizzardu přes tyto Trading Cards).
A co se týká Rohlíkovy nabídky - nemám problém s tím napsat Ti seznam věcí z Trading Cards a dalších.
Ale nejde jenom o choppery. Jsou tam věci z achievementů z world eventů - a tam je někdy velký štěstí získat právě ten item. No tak proč to dělat tak složitě, když to jde jednoduše přes kredit systém, že...
Server ze vzduchu nefunguje, proto když se dělají tyto odměny, měly by se především vzít v úvahu věci, co jsou právě třeba z Trading Cards (a těch je moc a jsou krásné), protože u nich je jasný, že je nemůžeme získat jinak, než nějakým takovým způsobem (kredity). A tyto věci bych právě ani nedával za eventy, protože pokud by je někdo chtěl, aspoň by přispěl na chod serveru (to stejné v bledě modrým je u Blizzardu přes tyto Trading Cards).
A co se týká Rohlíkovy nabídky - nemám problém s tím napsat Ti seznam věcí z Trading Cards a dalších.
Musím s tebou souhlasit, je to tak. Já osobně bych si nic takového co lze získat ve hře a dá se to splnit, nekoupila. Byla bych pro to totéž co ty a je toho opravdu hodně. Totéž je potom, ale za zlaťáky - odměna za fun eventy. Tam vendorka Zlatka také nabízí to co je z world eventů, halloween bude než se nadějem
, mimo to fénix je nádherný, ale získat jej je...kardinální štěstí a drak ve Storm Peaks? Já nevím, když změnu tak ve všem a odměny nastavit jak za kredity tak za zlaťáky s rozmyslem. Vybírat je opravdu z čeho, vůbec bych tuto diskuzi nerozváděla kdyby byla nouze najít to co ve hře získat nelze 

Prošla jsem peklem a kouzla znám...

No já osobně pochybuju že si někdo koupí time-lost proto-drake za kredity nebo za zlatky, když si ho 70% lidí chytlo když byl buglej v textuře 
A z tou motorkou máte pravdu - to pak eng tu je jen na šípy a tančíky
, když si motorku na kterou se musí dělat repka kupovat recept(težké doletět do základní lokace Northrendu že?
) + sehna surky od LW a JWC dá koupit z pár kč tak dělat ENG už asi fakt nemá smysl