převod postavy

Tým 3serveru je tu pro Vás

Moderator:TWeak

Forum rules
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!

1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
Rent
Unfriendly
převod postavy

Postby Rent » Sun Mar 27, 2011 8:43 am

Ahoj,
rád bych se zeptal, jak by probíhal převod postavy z oficiálního serveru? Mám tam několik 80lvl, ale pokud Vám dám údaje od battle netu, tak to stejně k ničemu nebude, když mám účet zamražený, je to tak? Jelikož se nebudete moc kouknout na mé charaktery. Radši se tu zeptám, než abych s tim ztrácel čas. Díky.

Rent
Rohlik
Site Admin

Re: převod postavy

Postby Rohlik » Mon Mar 28, 2011 9:39 am

Jsou potreba screeny z prihlaseni do armoru - na kterych pujde videt ta postava. Ty Screeny uploaduj na nejaky server (leteckaposta, edisk, uloz.to,..) a odkaz na nej uved do poznamky v formulari na prevod postavy.
Všici alíci se mi budou klanět!
Rent
Unfriendly

Re: převod postavy

Postby Rent » Sat Apr 02, 2011 10:21 am

Převod jsem již vyplnil, ale odkaz na screen zapomněl. Až mě kontaktuje GM, předpokládám, že přes mail, tak to nahraju a linknu mu odkaz, každopádně se na můj účet může sám lognout. Do formuláře jsem vyplnil přístup k battle netu, tak snad nahlídne jen do seznamu charakterů. A nakonec otázka: deadly setem je asi míněn pouze deadly set, ne celý deadly komplet že. Díky.

Rent

Return to “Jsme tu pro vás”