Ahoj,
rád bych se zeptal, jak by probíhal převod postavy z oficiálního serveru? Mám tam několik 80lvl, ale pokud Vám dám údaje od battle netu, tak to stejně k ničemu nebude, když mám účet zamražený, je to tak? Jelikož se nebudete moc kouknout na mé charaktery. Radši se tu zeptám, než abych s tim ztrácel čas. Díky.
Rent
převod postavy
Moderator:TWeak
Forum rules
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!
1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!
1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
Re: převod postavy
Jsou potreba screeny z prihlaseni do armoru - na kterych pujde videt ta postava. Ty Screeny uploaduj na nejaky server (leteckaposta, edisk, uloz.to,..) a odkaz na nej uved do poznamky v formulari na prevod postavy.
Všici alíci se mi budou klanět!
Re: převod postavy
Převod jsem již vyplnil, ale odkaz na screen zapomněl. Až mě kontaktuje GM, předpokládám, že přes mail, tak to nahraju a linknu mu odkaz, každopádně se na můj účet může sám lognout. Do formuláře jsem vyplnil přístup k battle netu, tak snad nahlídne jen do seznamu charakterů. A nakonec otázka: deadly setem je asi míněn pouze deadly set, ne celý deadly komplet že. Díky.
Rent
Rent