Prevod postavy

Tým 3serveru je tu pro Vás

Moderator:TWeak

Forum rules
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!

1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
maksin
Unfriendly
Prevod postavy

Postby maksin » Mon Nov 08, 2010 8:00 pm

Ugam 80 warrior....Ahoj...jako jeden z mnoha jsem vyuzil moznosti presunu postavy z jineho serveru sem a vse dopadlo dobre.Jen bych se chtel zeptat jestli by bylo mozne presunout jeste nejakou postavu,ale i s eq ktery ma...nechtel bych o ty veci prijit.Pokud je to otazka penez tak jsem ochoten se nejak domluvit.Problem je jen v tom ze jsem v zahranici a tim padem nedisponuji ceskou menou.bude mozne se nejak domluvit na pozdejsi platbe nebo platbe v eurech??? Dik za brzskou odpoved
Rohlik
Site Admin

Re: Prevod postavy

Postby Rohlik » Mon Nov 08, 2010 10:29 pm

Tak prevod s eq je myslim mozny, ale je podminen prispenim na server....
Všici alíci se mi budou klanět!
Gandalph
Honored
Honored

Postby Gandalph » Tue Nov 09, 2010 12:56 am

Ugam 80 warrior....Ahoj...jako jeden z mnoha jsem vyuzil moznosti presunu postavy z jineho serveru sem a vse dopadlo dobre.Jen bych se chtel zeptat jestli by bylo mozne presunout jeste nejakou postavu,ale i s eq ktery ma...nechtel bych o ty veci prijit.Pokud je to otazka penez tak jsem ochoten se nejak domluvit.Problem je jen v tom ze jsem v zahranici a tim padem nedisponuji ceskou menou.bude mozne se nejak domluvit na pozdejsi platbe nebo platbe v eurech??? Dik za brzskou odpoved
Pokud se nepletu tak prispet se da i prostrednictvim PayPal, ktere s prevodem men nema problem. V pripade mezinarodniho bankovniho prevodu taky neni problem s menou.
Gandy -- Tauren Warrior
maksin
Unfriendly

Postby maksin » Sat Nov 20, 2010 1:24 am

Ugam 80 warrior...a jeste jeden dotaz...lze prevest i DK???Neni nutno si zde udelat uvodni serii q a potom prevod???
E.T.Zombie
Unfriendly

Postby E.T.Zombie » Tue Feb 08, 2011 12:48 pm

Já mám trochu dotaz, chtěla jsem si sem převést postavu, i repkou a povoláními, zaregistrovala jsem si úplně stejný název účtu jako na předchozím serveru a to E.T.Zombie, posala jsem peníze na účet a pak jsem chtěla zadat převod postavy. Když jsem to celé vyplnila, tak mi to napsalo, že v názvu účtu mám nepovolené znaky- asi ty tečky :( Tak jsem to vyplnila bez teček a do poznámky napsala, jak to má opravdu být. Zatím nemám ani převedenou postavu, ani připsané kredity. Co teď s tím? Nechce se mi registrovat znovu a posílat znovu prachy :(
Rohlik
Site Admin

Postby Rohlik » Tue Feb 08, 2011 10:56 pm

Kdy si penize posilala? Prevod postavy i s povolanim je narocnejsi, proto trva dele, bud prosim trpeliva.
E.T.Zombie
Unfriendly

Postby E.T.Zombie » Wed Feb 09, 2011 12:37 pm

Jj, ja vím, mě nešlo o to, že to nemám převedené, chápu, že máte i jené věci na práci a než přijde platba tak to trvá, jen mi šlo o to, jestli to vůbec půjde, když tam mám ty blby tečky v tom nicku :) Jinak dik za odpověď a ochotu :)
E.T.Zombie
Unfriendly

Postby E.T.Zombie » Sat Feb 12, 2011 8:22 am

Jo a jinak, posílala jsem to 5.2.
Rohlik
Site Admin

Postby Rohlik » Sat Feb 12, 2011 4:34 pm

Ta tecka je jen detail :)
daman
Unfriendly

Postby daman » Sun Feb 27, 2011 12:42 pm

Mám převedenou postavu, huntera, ale teď mi nikdo nechce dát quest na peta, zkoušela jsem ty trenery co to maji davat u exodaru, u IF i u Darnasusu
Rohlik
Site Admin

Postby Rohlik » Sun Feb 27, 2011 3:45 pm

Podej si ticket ve hre, GM te kontakuje jakmile budes on-line.

Return to “Jsme tu pro vás”