Do komentářů k rozhovoru piště svůj pohled na rozhovor i negativní názor je lepší jak žádný.
Tak se na ten rozhovor vrhnem...
1.) Zdar
Ahoj
2.) Co nám o sobě řekneš?
Fuu .. čo vám o sebe poviem ? ... Takže volám sa Denis ... ale viac som známy pod menom MooSe ... Som normálny chalan zo Zvolena ... teda normálny ako normálny
3.) Jak dlouho hraješ WoW a jak jsi se k němu dostal?
WoW hrám alebo skôr snažím sa hrať už 1 rok
4.) Kolují světem informace, že znaš Chucka Norrise. Je to pravda?
Hehe ... na túto otázku vždy odpovedám rovnako ... Chuck Norris je môj slabší brat
5.) Už jsi zmínil CS 1.6, hraješ ještě jiné hry kromě těchto dvou?
No pravdu poviediac ... momentálne hrám len WoW ... neviem prečo
6.) Co tě baví ve hře WoW nejvíce?
Hehhe ... dobrá otázka ... najviac ma vo WoW bavia ľudia
7.) 3server během tohoto roku prochází těžkým obdobím, jak myslíš že to dopadne?
Tažké obdobie? hmm ... nemyslím si ... 3server je na tom stále rovnako od vtedy ako som tam prvý krát logol. A ak náhodou nejaké ťažké obdobie príde ... stačí povedať ja to vybavím
8.) Co říkáš na současný 3server tým? Uvažoval jsi někdy, že by jsi se stal třeba GMkem?
Tak Team celkom ujde ...
9.) Moje oblíbená otázka, co si myslíš o ali?
To je aj moja obľúbená otázka ... tak ked som sa rozhodoval či ali či horda ... tak mi bolo povedané že za ali hrajú len deti a lamy ... a za hordu len skúsení
10.) Jaký je tvůj pohled a postoj k datadisku Cataclysm?
Cataclysm ... tak na ten sa celkom teším ... paladin a hunter bude z prvých patchov OP ... ale to sa upraví ... Teším sa na nové rasy ... dungy ... raidy ... lokácie ... a hlavne na talenty a spelly
11.) Rád píšeš v rozhovorech tří tečky?
12.) Máš nějaké motto, podle kterého žiješ?
Motto ?
13.) Znáš nějaké hráče ze 3serveru i v realním životě?
Fuuu tak takých je dosť
14.) Co bylo dřív, vejce, slepice nebo snad ty?
Teraz si ma dostal ... Ja ... potom prišla sliepka ... a potom aj vajce
15.) Jsem poctěn, že jsis na mě udělal čas a že jsem mohl udělat rozhovor právě s tebou. /bow