1.) Čauky
Ahoj
2.) Na serveru si kratší dobu, tak o sobě něco řekni.
Tak abych to shrnula
3.) Jaké máš koníčky v realním životě?
Koníčky doslovně
4.) Jak si se dostala na náš server?
Je to jednoduché. Byl mi doporučen. Hrávala jsem na Anathemě, ale server stále padal a tak jsem se zmínila před kamarádem a doporučil mi 3server.
5.) No a jak si se dostala ke hře samotné? V kolik si začala hrát?
Ke hře jsem se dostala asi před třemi lety. Přivedl mě k tomu bývalý přítel.Vždy jak zapl WoWko sedla jsem si vedle něj a pozorovala jak hraje. No a pak jsem ho požádala ať mě k tomu pustí a bylo to
6.) Bavilo tě to víc na offi nebo na free serveru?
To je těžká otázka...Obojí ma své pro i proti. Offi si musíš platit, ale zase je tam vše funkční a setkáš se tam s lidmi z celé Evropy. Freečka platit nemusíš, ale zas vše nejede 100%. Ale kdybych si měla opravdu vybrat tak zustanu u freečka.
7.) Co máš na hře nejraději? Co ráda děláš?
Na hře zbožnuji dungy a raidy. Je to pro mě odreagování. Občas zavítám i do nějakého battlegroundu, ale to není má parketa
8.) Který dung a raid máš nejraději?
Raidů jsem zatím moc nebyla, ale asi ToC 25man a dungy? Skoro všechny HCčka.
9.) Proč sis vybrala zrovna guildu "Ironfist Brotherhood"?
Dříve jsem bývala v Messengers of death. V době kdy jsem od tama odcházela, panovala tam neochota ostatních členů chodit dungy a byla rozhádaná. Tak jsem guildu opustila a hledala novou. Nakonec se mě ujali v Ironfist a jsem tam dost spokojená
10.) Co si myslíš o ali?
Proti Alíkům nic nemám, na offi jsem hrála za Alianci
11.) Jaký je tvůj názor na současnej datadisk Cataclysm a na novej Mists of Pandaria?
Cataclysm jsem zatím ještě nehrála, ale nějak mě z trailerů nezaujal, takže to nemám ani v plánu zkoušet
12.) Znáš někoho z 3serveru osobně?
Kamarádku, která začla hrát a mě to po roční abstinenci znova nakoplo. Určitě bych poznala ráda osobně lidi z guildy
13.) Máš nějaké své oblíbené motto?
"Co tě nezabije, to tě posílí...Život je jen hra, kterou většina z nás prohraje."
14.) Kdyby si mohla na světě změnit 1 věc, co by to bylo?
Snížila bych platy politikům
15.) Jsem rád, že sis našla čas na rozhovor, ikdyž si toho měla plno do školy. Přeji ti, ať tu si spokojená a ať se ti daří ve hře i v životě.
Děkuji:-) Tobě ať se taky daří