Ze vas bavi furt dookola riesit tie iste sracky. Vies Mirra to, ze sa niekto stazuje o niecom svedci. Gmka mozu byt ochotne, neviem ake dobre (najzlatsie

)... ale co z toho ked im chybaju znalosti z hry ?
Mozem hned vymenovat niekolko pripadov, ked sa ti tvoji najlepsi ludia v teame pytali ingame na uplne banalne veci ktore by mali ako GM ovladat.
Zas si to niekto precita a zareaguje prispevkom a.k.a Blodvel, ze som zavislak a beriem tu hru prilis vazne.
Nie niesom zavislak a uz dlhsiu som skor inactive a ked hrajem tak je to pre zabavu a nie preto aby som si liecil komplexy ako tu niektori jedinci pisali.
Dalsia vec, ktorej nerozumiem je preco Mirra logujes skoro kazdy den do hry ? Co si od toho slubujes ?
Tymi tvojimi recami, co tam vedies si hracov neprevychovas a ani neziskas... len ides offline furt naje*any.
Hracov zaujimaju ciny a nie slova. Ked nieco pre hracov spravis (tym nemyslim, ze im umoznis hrat na tvojom serveri zadarmo, alebo im das nejaku akciu na VIP... to ponuka XYZ dalsich serverov) ale uplne staci, aby objektivne a profesionalne riesili situacie a problemy v hre. Nie, ze niekto buguje areny, dostane ban na 2 tyzdne a na druhy den dostane hned unban, pretoze dal celu vyplatu na chod servera. Alebo, ze nemenovany GM sleduje grupu v ICC HC a bez dokazov si domysli, ze chceli bugnut encounter a podava bany, len preto, ze islo o hracov z inej frakcie
(co sa tu aj naozaj stalo).
Potom sa cudujes, ze hraci reaguju tak, ako reaguju ? Lebo ja nie...
Jedina Radka vtom druhom pripade bola schopna vypocut si nazor hracov a aj nazor GM a prisla na to, ze GM pochybil a hraci maju pravdu a vyjadrila svoj nazor v prospech hracov... Tymto si u vela hracov ziskala respekt a pokial viem, tak sa na nu ani nikto nestazoval. Hram tu uz cez 4 roky a Radka bola jedno z najlepsich GM ake som tu zazil... Skoda ze uz nieje celnkou teamu.
Tymto som sa dostal k pointe tohto prispevku... Ta tvoja politika obhajovat GMka za kazdu cenu aj ked pochybia je velmi zla... Hraci by do GMiek nerypali, keby si ty sam trestal GMka za ich pochybenie... ale bohuzial nerobis to ty, tak to robia hraci. Na druhej strane sa vedia hraci GMka (clena teamu) zastat, ako sa napr. alici zastavali Demika, ked sa na neho hadzala spina (ano aj ja som na neho hadzal spinu najhrubsieho zrna), pretoze Demi pre tych hracov nieco znamenal. Preco sa ho tak zastavali si ja uz len mozem domyslat... vsetky konspiracne teorie (dokazy) su uz davno pochovane pod povrchom 3serveru

.
Takze o tom to cele je. Kazda akcia GMka (clena teamu) vyvola nejaku reakciu u hraca... Preto by si mali viaceri clenovia davat pozor na to, co robia a takisto aj ty, ako admin tohto servera.
Vsetky ostatne prazdne slova su nepodstatne.