Přesně tak, Matúši. Jak je možný, aby někdo vychoval takovýho smrada, to jsem nazažil. Nepoznám tě, stejně tak, jako ty nepoznáš mě, ale právě na základě toho, jak jsi se vyjádřil a co jsi napsal, jsem tě poznal a je evidentní, že bys potřeboval profackovat a není důvod tě dál poznávat, abych věděl, co si za nevychovanýho fracka.
Víš, abych ti usnadnil, vysvětlím ti tady, jak se chovají dospělí a rozumný lidi, kteří mají vychování (což není tvůj případ). Oni popíšou svůj problém tak, že vypíšou neagresivně, bez posměšků, bez ponižování o co se jim jedná, jaký je předmět problému, napíšou nicky daných hráčů, kterých se problém týká a požádají o prošetření a tím to hasne. Pokud s tím někdo souhlasí, jako jsi vyjádřil svůj souhlas ty, tak řekne, souhlasím s CS - Nuda, taky se mi jejich rating nezdá... čili Matúši napířklad (přečti si to a zakomponuj to do svoji převýchovy)
Dobrý den, mám problém se získaným ratingem arena týmu A co. Nemyslím si, že je možné, aby takového ratingu dosáhli jen tak, už jsem s nimi několikrát byl v aréně a nemají schopnosti (potažmo aby to bylo tvojí mluvou skill, protože ty si tu ten skiller xD), a proto bych vás chtěl požádat o prošetření... a pak nějakej další hráč, pokud s tím souhlasí, jako jsi vyjádřil svůj souhlas ty, tak řekne, souhlasím s CS - Nuda, taky se mi jejich rating nezdá, viděl jsem je párkrát hrát, a proto si myslím, že to není v pořádku, navíc přes den je tu logovat vůbec nevidím, tak mám podezření, že chodí domluvené arény...
Hele a Matúši... teď si znova přečti to svoje, případně Darkbeastovo (i když na jeho adresu nutno uznat, že začal dobře... ale pak to pokračování xD) a porovnej to
Nj, nech loguju cez den a viem, ze ich sfarmim aj za svoje fury postavy, co som vlastne robil pred koncom sezony....
No skill a ako som sa dozvedel tak aj no brain maju vyssi rate lebo maju dohodnuty team s ktorym odohravaju po veceroch.
Ani jeden z nich nema skill na 1700 rating (bolo mozne vidiet z predoslej sezony).
Takže frajere... přesně na základě tohodle, tě ani nemusim víc poznávat, abych věděl, co si za nevychovanýho smrada. Stačí totiž, aby si otevřel hubu a je to hned evidentní. Přesně díky tomu, jak jsi to naspal, už nemusím dál potřebovat zkoumat tvoji povahu. Jsi jednoduše frajírek odněkud ze Slovenska, co dřepí u počítače, ovládá počítačovou postavičku a myslí, že je borec a dává mu to právo s ostatníma mluvit tak, jako to děláš ty. Nejsi borec. Jsi prostě kluk, co hraje počítačovou hru. Až způsob, jakým vystupuješ, naznačuje, jaký jsi borec. Tak si to zapamatuj. A charakterní člověk se pozná tak, že jeho schopnosti a umění mu nelezou na mozek a nezabředne do takového frajerství, jaký předvádíš ty... Ubožák se pozná tak, že si někdo přečte Matúšovo vyjádření nespokojení s naším ratingem.
Takže doufám, že už to tu píšu naposled a že jsi to dostatečně pochopil. Naposled jsi se na mojí osobu vyjařoval tímhle stylem. Budeš se ke mně chovat s respektem a s úctou, protože jediný, jak jsi mě poznal, bylo v aréně nebo v bg, a to je POČÍTAČOVÁ HRA. Nevíš o mně nic, jenom to, že to neumím ovládat tak dobře jako ty. Jo a taky teď víš, že si o tobě myslím, že jsi nevychovanej fracek, ale tak to je prostě reakce na to, jak se chováš, já jsem první impulz nedal, já jsem se o tobě špantě nevyjádřil, dokud jsem tě znal jenom jako pvp skillera z počítačový hry, ale ve chvíli, kdy sis na mě tu tvojí nevymáchanou hubu otevřel, jsem tě poznal už dostatečně, abych mohl napsat, co jsem napsal prvně.