Postby Mefistofeles » Thu Mar 01, 2012 1:29 am
Zravím přátelé,
nepíše se mi to lehce, ale mám pro Vás důležitou informaci o které si myslím, že by jste se ji měli dozvědět.
Od nového, lednového, čísla se vedli spory o to, jak to vůbec je s měsíčníkem. "Probírali" se témata ohledně názvu měsíčníku, copyrightu, autorů a vůbec všech, kteří se nějak podíleli na tomto projektu. Nebudu tu probírat všechny maličkosti o které se vedl spor, od toho tu nejsem. Nicméně pokud se budete chtít dozvědět více, pátrejte a ptejte se, ale doporučuji, mějte nad celou událostí svůj vlastní názor.
Jak už to dnes bývá, nic neni zadarmo a bez práce nejsou koláče.
Ale abych přešel k tomu, jak to vůbec celé s měsíčníkem dopadlo.
1) 3server nemá zájem nadále se mnou spolupracovat na měsíčníku.
2) Čísla, která zde už vyšla, nebudou smazána ale budou nadále sloužit hráčům, kteří o ně mají zájem.
3) Má externí působnost v podobě "GM" a autora měsíčníku zde na 3serveru končí.
Co to znamená pro hráče?
1) Můžou nadále pročítat čísla, která už jsem zde uveřejnil.
2) Mohou se domluvit na vlastním měsíčníku, který budou vydávat pod záštitou 3server copyrightu.
3) Pokud se některým z Vás můj měsíčník líbil a chtěli byste vidět i další čísla, můžete prolistovat stránky (momentálně jednoho, do budoucna více) serveru, který zde nemohu jmenovat dle pravidel, ale zmínil jsem ho v lednovém čísle, a pročítat jak jen libo.
4) Tento měsíčník byl vytvořen pro hráče, kteří ocení práci lidí, především studentů, kteří si na tom dali opravdu záležet, a nespokojí se s obyčejnou hrou.
Tímto se loučím s hráči 3serveru, se kterýma jsem měl tu čest se poznat. Loučím se s hráčema, co tu dělali na GM pozici, měli vlastní názor a stáli si za ním. Loučím se vůbec s názvem 3server, který je podle me originální a má opravdu něco do sebe. Ale především se loučím s mojí guildou, kterou jsem zklamal. Nadále ale doufám, že se ještě potkáme a pokecáme, třeba i na nějakým srazu, kdo ví.
"Ať žije svoboda slova. Pokud si za nečím stojíte, nebojte se v tom pokračovat."
Na závěr mi dovolte poděkovat osobám z 3serveru, kteří se nějak podíleli čí stále podílejí a do budoucna (doufám) budou podílet na tomto projektu:
River
Kory
Deren
Lajka
Mefistofeles