Zdravíčko, jsem pouze običejný hráč co tu ve volném čase rád hraje.
Celkem by mě zajímalo jaký máte Vy názor na mining a veiny v Northrendu.
Několikrát jsem se ptal GM jestly je to vše v pořádku, ale at dělám co dělám a jsem v lokaci sám klidně i hodinu kord v ranních hodinách nebo pozdních večerních, tak se mi nikdy nepovedlo najít v lokaci 30 mining nalezišt (ano převážně potřebuji rudu).
Tak bych se chtěl zeptat ostatních, jak to vidíte ?????
Mining v Northrendu
Moderator:TWeak
Forum rules
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!
1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!
1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
Re: Mining v Northrendu
Spawn veinů je v naprostém pořádku. Topic netopic nic se měnit nebude, ajk jsem byl já sám ujišťován a taky jak si za tím stojím i já.
GM ERAKIEL

Spawn veinů je v naprostém pořádku. Topic netopic nic se měnit nebude, ajk jsem byl já sám ujišťován a taky jak si za tím stojím i já.
Víš, ale mě zajímá názr hráčů, jak oni to vidí, od tebe jsem tohle už viděl napsaný. Já jen chci, tak zhruba znát nároz ostatních a Vy jako Team GM si z toho udělejte obrázek jaký chcete. Ale myslím, že at dopadne hlasování, tak či onak tak to je zajímavé pro všechny. Snad tu platí, že to děláte pro hráče. Tak snad mají právo se hráči k tomu vyjídřit.
Samozřejmě mají. Ale nebudu nikdy podporovat nic co by vedlo k zavedení nějakého FUN systemu na 3S...Spawn veinů je v naprostém pořádku. Topic netopic nic se měnit nebude, ajk jsem byl já sám ujišťován a taky jak si za tím stojím i já.
Víš, ale mě zajímá názr hráčů, jak oni to vidí, od tebe jsem tohle už viděl napsaný. Já jen chci, tak zhruba znát nároz ostatních a Vy jako Team GM si z toho udělejte obrázek jaký chcete. Ale myslím, že at dopadne hlasování, tak či onak tak to je zajímavé pro všechny. Snad tu platí, že to děláte pro hráče. Tak snad mají právo se hráči k tomu vyjídřit.
GM ERAKIEL

- Demigodess
- Exalted

Jinto řeknu to strašně jednoduše, když jsme měli ruční spawny na Northendu, hráči psali že jsme funko, že je to farma, tak jsem přistoupil k blizz řešení veinů. Tudíž se nic měnit nebude.

Samozrejme ze hraci meli radej to predchozi nastaveni, protoze to bylo snazsi a pro ne pohodlnejsi.
Všici alíci se mi budou klanět!
Beru, že tamto bylo mýsty až moc jednoduché, ale tohle je oproti tomu zas uplně hard. Ale jde mi spíš o to, že ikdyž oblítáš lokaci, tak osobně jsem 30 mýst nikdy nenašel byl jsem rád za 10 -16 a z toho je odhadem a při štěstí cca 25-35 ks což mi na lokaci a čas strávený hledání příjde hodně málo. Bral bych navýšení aspon ne na co bylo předtím, ale třeba aspon 60 aktivních mýst. Kord když mining je potřeba v hodně profesích. (JWC-5ks, BS 2kszáklad plus další sprácování, ... ) Příjde mi toho málo a co se bavim s lidma tak semnou souhlasí.Samozrejme ze hraci meli radej to predchozi nastaveni, protoze to bylo snazsi a pro ne pohodlnejsi.
Je mi jasné, že někteří hráčí to neřeší hodí dungy atd a nepotřebují to ale mě prostě baví výroba atd, ale takhle je to spíš za trest než pro potěšení.
Treba 8x exp rate pro VIP, nebo skillovani profesi po 4?Samozřejmě mají. Ale nebudu nikdy podporovat nic co by vedlo k zavedení nějakého FUN systemu na 3S...
Zajimave, ze to, ze uncommon veiny nefunguji blizzlike netrapi vubec nikoho
Gandy -- Tauren Warrior
Opravim se, to co bylo opraveno na +/- Blizzlike nebudu podporovat v zavedení na nějaké FUN. Opět začínáte slovíčkařit, gratuluji.
GM ERAKIEL