Prevod postav jina frakce
Moderator:TWeak
Forum rules
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!
1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!
1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
Dobry den chystam se prejit na vas sevr a mam dotaz na puvodnim sevru hraju za alianci ale u vas chci hrat za hordu
jestli je to mozne zmenit. A mam jeste jeden dotaz chci prevest DK ale ten je od 55lvl to znamena ze se museji prevest obe postavy jestli to staci doplnit do dodatecne info? Dekuji jiz se tesim na hrani na vasem servru 
Re: Prevod postav jina frakce
Pokud si chces prevest jen DK, tak to lze...DK si totiz GM vytvori na svem acc a pak ti ho prenese do tveho ACC. Aliance je na nasem serveru mene, nez hordy, takze kazda pomoc pro alianci je potrebna...
Všici alíci se mi budou klanět!
Aha
me to ale za Alianci neba.. Ale tak co se da delat tak to muzu blood elfa smazat..A stejne bych byl rad za obe postavy.
Jako neni problem si prevest 2 postavy...
Oki ja jeste ukecam 3 kamose a pritelkyni ( s kterou jiz hrajem ) aby presly sem:-)
Kurna dal jsem zadost ale zapomel jsem vyplnit ze chci prevest obe postavy co tet?:(
Podat zadost znova na tu druhou postavu 
To me neslo
da se to poslat nekomu dodatecne ?
Uz me to udaly ale prevedly me jednu postavu ale nechaly me ho jako Paladina a chtel jsem DK blood elfa .. a druhou postavu nevim kam mam napsat
a to by mel byt war tauren. a acc je Kari89
V prevodech stale vidim vyplneny formular na postavu Aurora.
To je ted druha postava war. ale ta prvni byla DK a mam paladina