muze mi nekdo vysvelit proc se zridil tento kanal kdyz na nem zadne GM neni a neodpovia i kdyz je ve hre asi 6 GM ?
uplne na p*c* takovy kanal potom.
channel GMpodpora
Moderator:TWeak
Forum rules
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!
1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!
1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
-
Legendary Haus
- Friendly

Re: channel GMpodpora
Tak ono si už nesmíš plést GM a EM, protože EM je čistě na eventy. A pokud je GM frakce horda, tak nevidí channel určený pro alíky.
Všici alíci se mi budou klanět!
-
Legendary Haus
- Friendly

ja si prdel nedelam a myslim to vazne, nedelej ze me blbce. kdyz vidim ze ty GM tam jsou a neodpovi stejne...
a jinak, proc se teda neudelaji GM obou frakci ? ale jsou tam 3 GM/EM stejne frakce
a jinak, proc se teda neudelaji GM obou frakci ? ale jsou tam 3 GM/EM stejne frakce
Tak kazde GM/EM ma postavy na obou frakci, ale online muze byt jen na 1 zaroven, ze? A vetsinou rlguje na druhou frakci, kdyz dela event ciste pro tu frakci nebo kdyz problem nelze vyresit jinak, nez rlgem na opacnou frakci.
Všici alíci se mi budou klanět!
Nesnažte se vyhledávat problémy tam kde prakticky nejsou, je to zbytečné a malicherné. Channel GMPODPORA je k využití a rozebrání problémů všeobecně s více lidmi + gm. Myslím, že je zbytečné tu vysvětlovat situaci kdy GM řeší postupně více hráčů skrze /whisp a v tu chvíli opravdu nevěnuje pozornost ostatním channelům. Já osobně na dotaz v GMpodpoře reaguju vždy když mám volnou chvíli a neřeším jiné hráče. Málokteré GM zmutuje v chobotnici ( i když najdou se
) a mým přáním by bylo, leč nesplnitelným: "Buďte takovými, jakými chcete, aby byli ti druzí."
tak někteří pokud senejedná o závažný problém tam napíšou i s herní co by mohl v takovém případě udělat naíc vícc jak půlka těch hráčů to píše na world pardon 83% hráčů a gm podporu nevyužívají jak by meli ja su EM a jsem tam pripojenej i za herni na tom channelu a je-li to nutne schrastim GM