mám problém stáhl sem si wotlk a když dam stahnout pach 3.3.5a tak mi to napíše this update does not need to be applied. It requires version 3.3.5 12213 of wow.exe but you already have version 3.2.0. PLS CO MÁM DĚLAT
Rohlik: Přesunuto do správné texty.
mám problém
Moderator:TWeak
Forum rules
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!
1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!
1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
-
murphyczech
- Unfriendly
Re: mám problém
hraju za dk jsem u kaple svetla. cekam tu po nekolika hodinach uz tyden a porad se tu mydlej postavicky ale konec ukolu nikde!bitva nikdy neskonci uz jsem to zkousel mockrat cekat treba 30 minut i vic ale porad se nic nedeje,pomozte mi prosim.diky.postavicka se jmenuje martinek
Re: mám problém
stahl jsi si pouze patch z verze 3.3.5 na 3.3.5a, ale hru mas ve verzi 3.2.0, musis postupne nahrat vsechny patche viz. http://wow2.3server.cz/jak-se-pripojitmám problém stáhl sem si wotlk a když dam stahnout pach 3.3.5a tak mi to napíše this update does not need to be applied. It requires version 3.3.5 12213 of wow.exe but you already have version 3.2.0. PLS CO MÁM DĚLAT
Gandy -- Tauren Warrior