chtel bych timto zduraznit nekolik chyb, ktere si myslim jsou dost nevydarene a GM tym za ne nese v podstate i svoji chybu tim ze to nijak neresi. proto bych byl ja rad, a samozrejme i ostatni hraci, aby se to vyresilo.
zacneme napriklad Dungeon Deserterem.
Jelikoz DF loguje HoL, HoS, oculus, gundrak,drak tharon keep(bugly neviditelny enemy co stale utoci na cleny party), a Ankhanet a nic vic, pricemz oculus(nefunguje event na last bose, draci jsou pomaly, a myslim ze i heal z draku nefunguje jak ma) a HoS loguje skoro porad, doporucoval bych si v tom udelat system a pustit tam vsechny dungy, jako napr utgarde pinnacle, azjol nerub apod.
Jde o to ze DF nefunguje jak ma a jeste jsou bugly tyhle 5many. tim padem vznika velky riziko desertera za ktereho hraci nemuzou a ani nenesou odpovednost. napr kdyz sravne dojdete dung a leavnete partu, jelikoz to jinak DF nenabizi, dostanete desertera. to je proste nesmysl kdyz uz jste ten dung prosli a neni co zabijet. i tyhle 3-4 dungy co se logujou uz maji hraci odchozene milionkrat a urcite by radi zkusili i jine, ktere jsou narocne stejne tak jako ostatni. at uz bosem nebo nejakou elitkou uvnitr.
Proto muj navrh zni: zrusit desertera dokud to neopravite, a pridat vsechny dungy v northrendu do dungeon randomu.
dale tu mame wintegrasp battle.
souboj kde se buguje o sto sest, je proste cira nahoda vyhrat nebo musite mit prevahu poctem. nefungujici voa ktery je zavreny a nikde to neni napsany pro hrace kteri treba nehraji kazdy den a nemaji sanci to vedet. dale nefungujici WG daily questy.
reseni: zrusit cely wg battle dokud se neopravi daily questy nebo voa. bez toho ta bitva nema vubec smysl, jelikoz jsou to 2 hnaci sily ktere vas zenou do WG boje. aby jste si bud polepsili daily questama, nebo zasli VoA.
dale bych chtel podotknout skutecnost ze VoA je zavreny, zrejme z duvodu ze nefunguje jak ma. proc teda neni zavreny ULD ? taktez nefunguje spravne a mel by byt zavren nebo opraven prvni bos(lepeji receno nemel by fungovat port za Leviathana pokud jste ho neznicili).
a mozna by neuskodilo, kdyby se nekteri gm prestali chovat arogantne a povysene, a zacali vice naslouchat hracum. hracum kteri samozrejme nedelaji bordel a maji neco na srdci.
posledni dobou, skrz vase upravy a "vylepseni" upada herni komunita a mnoho hracu si prave na to stezuji. myslim ze neni az tak dulezite vest nejaky spor a vyhrat ho, ale umet udelat kompromis (specialne pro admina - na kompromisu se vzdy dohodnou 2 a vice stran, nikoliv 1 strana co ji vyhovuje) a treba se i omluvit. nekteri hraci to urcite oceni a budou vedet ze tento server je ve spravnych rukach pod zkusenym Gm vedenim.
Co pristi revize?
Moderator:TWeak
Forum rules
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!
1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
Na foru 3serveru platí stejná pravidla chování jako ve hře!
1) Jste zodpovědní za to, co zde napíšete a berete následky zato, co tu napíšete.
2) Všechny případy jsou posuzovány invidiuálně. Přihlášením na forum souhlasíte s pravidly a s tím, že máme právo vás vyloučit z fóra za jakýkoliv příspěvek, který bude neslušný, lživý či nepravdivý.
3) Neodpouštíme, nezapomínáme.
-
Legendary Haus
- Friendly

Re: Co pristi revize?
Nevím od kama máš predstavu, že GM opravují věci v jádru hry nebo že vypínají a zapínají dezertéra či dokonce přidávají dungy do DF.
To je věc pro developery. Takže bych byl pro příště rád, kdyby si hned na začátku někoho neobviňoval. Pokuď vím, tak Q ve WG fakčí, alespoň na výhru WG, na zabití 10 nepřátel a na zničení veže. Nesouhlasím s tím, že by vítězství ve WG mělo být otázkou štestí či počet hráčů. Jednak funguje tenacity a též záleží jakou hráči taktiku zvolí.
Každopádně věřím, že se několik bugů fixne v další revizi.
To je věc pro developery. Takže bych byl pro příště rád, kdyby si hned na začátku někoho neobviňoval. Pokuď vím, tak Q ve WG fakčí, alespoň na výhru WG, na zabití 10 nepřátel a na zničení veže. Nesouhlasím s tím, že by vítězství ve WG mělo být otázkou štestí či počet hráčů. Jednak funguje tenacity a též záleží jakou hráči taktiku zvolí.
Každopádně věřím, že se několik bugů fixne v další revizi.
Všici alíci se mi budou klanět!
-
Legendary Haus
- Friendly

Gm tym beru jako celek, nenarazim na tebe Rohliku, bohuzel ty jsi si to tak vylozil.
jde akorat o ten princip co jsem u vsech 3 problemu nastinil. ze se pusti neco co nefunguje misto toho aby se to nejak omezilo.
btw Dungeon deserter v minule revizi nefunguval, takze pevne verim ze se da vypnout.
jde akorat o ten princip co jsem u vsech 3 problemu nastinil. ze se pusti neco co nefunguje misto toho aby se to nejak omezilo.
btw Dungeon deserter v minule revizi nefunguval, takze pevne verim ze se da vypnout.
- filevanderl
- Friendly

Cavte.
Suhlasim s tym ze dungeon deserter je nestastne riesenie. Presne kvoli argumentom ktore boli povedane. Hracom to len komplikuje hru, je to jednoznacne zle ked viac veci nefunguje a nie vasou vinou ste deserter atd... cakat 30 min je nanic.
Co sa tyka WG
tak je super ze to ide a nieje obmedzenie na pocet hracov. Ale odporucam aby sa nato niekto kto sa vyzna (ja velmi nie) pozrel v hre pretoze
1) Rychlost siegov sa mi velmi nezda ked ma siege engine predbehne a to idem na mountovi
, minule niekto zbural 3 veze s jednym siegom kym som dobehol od lietaka k nemu 
2) obcas to niekomu nedava ranky a dovod je neznamy, mame grupu sme v nej 4 cakame vo wg kym to zacne grupa je raidova vsetko ok. zacne battle zmiznu z gr 2 hraci aj ked tma su a napr aj ked zabijaju hordakov nedostavaju nikdy rank. Nikdy znamena ze zabijem 15 hordakov a nemam rank.
a co sa tyka bugovania ani nevravim ze tam furt dakoho vidim z opacnej frakcie vo fortress, a to tam nema co hladat a pod. ze Jestrab
Suhlasim s tym ze dungeon deserter je nestastne riesenie. Presne kvoli argumentom ktore boli povedane. Hracom to len komplikuje hru, je to jednoznacne zle ked viac veci nefunguje a nie vasou vinou ste deserter atd... cakat 30 min je nanic.
Co sa tyka WG
1) Rychlost siegov sa mi velmi nezda ked ma siege engine predbehne a to idem na mountovi
2) obcas to niekomu nedava ranky a dovod je neznamy, mame grupu sme v nej 4 cakame vo wg kym to zacne grupa je raidova vsetko ok. zacne battle zmiznu z gr 2 hraci aj ked tma su a napr aj ked zabijaju hordakov nedostavaju nikdy rank. Nikdy znamena ze zabijem 15 hordakov a nemam rank.
a co sa tyka bugovania ani nevravim ze tam furt dakoho vidim z opacnej frakcie vo fortress, a to tam nema co hladat a pod. ze Jestrab
Ohledně WG
Je to velmi velká lokace. A rychlost siegu se snižovala protože byla chyba ve scriptu. Měli místo speed 2-3, speed 10... Toto se už ale vyřešilo. Ohledně ranku se mi ještě nikdy nestalo že bych rank nedostal pokud jsem v dosahu NPC které se zabíjí ve více lidech. To samé platí i když sme zabíjeli Ali frakci.
Jinak pokud je hordák u Brány před Relic před startem a má Hrad alliance. Tak si myslím že by to mělo celí raid portnout Na určené místo. Ale pokud je někdo v hradu z opačné frakce tak tam toho moc neudělá když nemá ani tank. Vím že byla nebo je chyba s jedním siege a že Tenacity zvyšuje DMG i siegům což je chyba. Toto bude opraveno až bude vhodný FIX na tuto revizi. To co šlo kdysi nemusí jít. A když se zeptáte proč to co fungovalo nejde hodit z5 i s opravami co jsou teď. Tak vám řeknu jen toto. Jsou ruzné verze Revizí např rev.1102 kde jde např. jeden dung. Potom máme rev.1103 a tam jdou dungy 3 a ten co jde na rev 1102 tak nejde. je to tím že Každá revize a každý Developer scriptuje jiným způsobem a nejde to potom ani dát dohromady protože ty psané Opravy co dělají devové tak mají jiné řádkování, jiný systém zadávání a podobně.
Ohledně informování Dungu a podobně. Dříve to bylo na webu jaké dungy jdou jaké ne.Jenže Noví web,a tyto informace zmizeli. Tím že jste se ozvali tak se to může zprovoznit pokud s tím bude taky někdo souhlasit ale myslím že by s tím neměl být problém pokud se to dostane do diskuze teamu jako že dostane.
Ohledně desertera souhlasím s vámi Random Dungeon sem nebyl od začátku nové revize.
Ale myslel jsem si že to funguje jak mi bylo řečeno...
Teď vidím že ne...
Celou tuto diskuzi hodím na GM Web a doufám že ty co toto mohou napravit to napraví...
A ještě k tomu VoA WG je každé 2 a půl hodiny nebo tak nějak. A pokud by chtěl někdo jít VoA s raidem tak jednoduše naskáču do WG a dobbiju hrad. Potom Můžete jít v klidu VoA .. Vím že teď nefunguje a je k tomu důvod. Ale máme jen jednoho Deva který má práci s ICC a mnoho dalších věcí... A není to žádný stroj ale člověk který taky musí chodit do práce.
Je to velmi velká lokace. A rychlost siegu se snižovala protože byla chyba ve scriptu. Měli místo speed 2-3, speed 10... Toto se už ale vyřešilo. Ohledně ranku se mi ještě nikdy nestalo že bych rank nedostal pokud jsem v dosahu NPC které se zabíjí ve více lidech. To samé platí i když sme zabíjeli Ali frakci.
Jinak pokud je hordák u Brány před Relic před startem a má Hrad alliance. Tak si myslím že by to mělo celí raid portnout Na určené místo. Ale pokud je někdo v hradu z opačné frakce tak tam toho moc neudělá když nemá ani tank. Vím že byla nebo je chyba s jedním siege a že Tenacity zvyšuje DMG i siegům což je chyba. Toto bude opraveno až bude vhodný FIX na tuto revizi. To co šlo kdysi nemusí jít. A když se zeptáte proč to co fungovalo nejde hodit z5 i s opravami co jsou teď. Tak vám řeknu jen toto. Jsou ruzné verze Revizí např rev.1102 kde jde např. jeden dung. Potom máme rev.1103 a tam jdou dungy 3 a ten co jde na rev 1102 tak nejde. je to tím že Každá revize a každý Developer scriptuje jiným způsobem a nejde to potom ani dát dohromady protože ty psané Opravy co dělají devové tak mají jiné řádkování, jiný systém zadávání a podobně.
Ohledně informování Dungu a podobně. Dříve to bylo na webu jaké dungy jdou jaké ne.Jenže Noví web,a tyto informace zmizeli. Tím že jste se ozvali tak se to může zprovoznit pokud s tím bude taky někdo souhlasit ale myslím že by s tím neměl být problém pokud se to dostane do diskuze teamu jako že dostane.
Ohledně desertera souhlasím s vámi Random Dungeon sem nebyl od začátku nové revize.
Ale myslel jsem si že to funguje jak mi bylo řečeno...
Teď vidím že ne...
Celou tuto diskuzi hodím na GM Web a doufám že ty co toto mohou napravit to napraví...
A ještě k tomu VoA WG je každé 2 a půl hodiny nebo tak nějak. A pokud by chtěl někdo jít VoA s raidem tak jednoduše naskáču do WG a dobbiju hrad. Potom Můžete jít v klidu VoA .. Vím že teď nefunguje a je k tomu důvod. Ale máme jen jednoho Deva který má práci s ICC a mnoho dalších věcí... A není to žádný stroj ale člověk který taky musí chodit do práce.

Už jsem i GM, kterého jste na mě poslali vysvětlil, že jsem odlogl ve fortress, která byla naše a až po delší době jsem logl zpět(jenže ta už naše nebyla) a wg už běželo, takže jsem přijal raid grupu a začal to tam drtit
Jinak s tím dungeon deserterem naprosto souhlasím.. není víc co dodat..
Mému ostří žádný alík neuteče!
- filevanderl
- Friendly

hehe serus Jestrab ... ja som posielal po GM len upozornenie neziadal som ziadne tresty ani nic podobne. Sak som sa tesil ze je dakto vo wg
akurat si pamatam jednu historku ked ali zneuzila to ze take pravidlo neexistovalo a nadrbala sa do fortresu asi 20 alikov a robili tam neplechu
potom sa to zaviedlo. Musel som to spomenut
. Ale inac sa nic nestalo, myslel som si, ze asi o tom nevies lebo onoho casu sa zato davali tresty ... ale mne to je fuk nabuduce ked ta tam stretnem dostanes s gunou medzi oci
(nic v zlom)
Last edited by filevanderl on Mon Sep 19, 2011 10:34 am, edited 1 time in total.
Jo tak na to se taky těším xD Jedna kulka ale stačit zdaleka nebude xD
No taky že já o tom nevěděl, ale i tak jsem to předtím neporušoval
nevím kde jsou tato pravidla wg napsána.. a jako kdyby nás tam bylo víc tak to aj pochopím,ale jsem tam byl sám samotinký.. 
Mému ostří žádný alík neuteče!
-
Legendary Haus
- Friendly

co se tyce prvniho bosse v ULD.
asi si nekdo precetl muj prispevek a zrusil port za prvniho bose. nojo, ale to sem byl informovan ze prvni boss funguje. coz neni pravda. nefunguje uzavreni mistnosti takze se kazdy muze porad opravovat, navic spely bose taky nejdou vsechny.
Razorscale(druhy boss) obcas spawne vic addu nez by mel a pak to raid nestiha.
TOC normal i hc - nefunguje imunita bosu na stuny apod.
navic nevim jestli i normal, ale na HC se buguje dmg. nevim jestli to delaji vsichni bosove, byl jsem jen na Valkyrach a Anubovi, ale 3k dps, jeste s esenci co mi to dps ma zvetsit, urcite nedavam. na anubovi to bylo o neco vetsi ale i tak maly dmg.
navic na HC nefunguji essence u valkyr. jsou na jednom miste jak dark, tak light essence. takze se tezko mezi nima prepina.
asi si nekdo precetl muj prispevek a zrusil port za prvniho bose. nojo, ale to sem byl informovan ze prvni boss funguje. coz neni pravda. nefunguje uzavreni mistnosti takze se kazdy muze porad opravovat, navic spely bose taky nejdou vsechny.
navic nevim jestli i normal, ale na HC se buguje dmg. nevim jestli to delaji vsichni bosove, byl jsem jen na Valkyrach a Anubovi, ale 3k dps, jeste s esenci co mi to dps ma zvetsit, urcite nedavam. na anubovi to bylo o neco vetsi ale i tak maly dmg.
navic na HC nefunguji essence u valkyr. jsou na jednom miste jak dark, tak light essence. takze se tezko mezi nima prepina.
Co vim, tak levi je jeden z mala vubec funkcnichco se tyce prvniho bosse v ULD.
U razorky vskutku bohuzel leze hodne casto prehnane mnozstvi mobu (v podstate o 3-5 mobu na vlnu)
ToC - mno...beasts of north nejdous tunovat, jaraxus bohuzel jde, ale zase tam blbnuly kicky na fel fireball.Factions champions jsou normalne plne kontrolovatelny a to je naprosto v poradku a valkyre teda uz moc nevim.to ti nepotvrdim ani nevyvratim. Co se tyka prepinani esenci, tak ty maji stat na miste porad. Jedine co se ma hybat sou ty gule ktere ti nic neprepinaj
-
Legendary Haus
- Friendly

"kdyz mate smutnou naladu, skocte si na forum a hnedka se zasmejete vic jak u nejakyho vtipu" - kdyz rikas ze Levi jde, tak reknu jednu zasadni okolnost, ktera funkcnost bosse napr v tomto pripade snizuje az k 0%. a to je nefunkcnost zabran(uzavreni mistnosti). pokud se hraci muzou chodit kazdou minutu healovat a nabirat si pyrite tak to z tohoto bosse dela neskodnyho kralika. navic vehicles taky nefunguji spravne, ten olej na slow a zvyseni dmg co upousteji motorky tez nefunguje.Co vim, tak levi je jeden z mala vubec funkcnichSice je tam par bugu, ale myslim, ze je dobre ze se da jit. (ono nic tady nejede uplne 100%). )