PS: Jelikož se mi množí žádosti přímo od hráčů, že chcou abych s něma udělal rozhovor, tak jsem se rozhodl, že každému hráči dám možnost. Stačí, když do tohoto topicu napíšete pár vět (musíte být registrovaní, aby jste mohli odpovídat) o tom, proč bych si měl vybrat zrovna vás a né někoho jinýho. Takže taková soutěž. Já pak někoho vyberu a s ním udělám příští rozhovor.
1.) Čauky
Zdravím
2.) Co nám na sebe práskneš?
3.) Co se stalo, že jako holka hraješ WoW?
Tuhle otázku slýchám dosti často, takže odpověď na ni mám poměrně natrénovanou. Každopádně k Wowku jsem se dostala díky kamarádovi, který hrál na 3serveru a kamarádil se s mým bratrem. A protože jsem v tu dobu hrála Diablo 2, neváhala jsem zkusit i něco jiného. Ale musim říct, že to byly poměrně složité začátky, nechápala jsem, k čemu slouží toto a tohle a vůbec tak nějak, o co jde
4.) Psala jsi, že ráda sportuješ, co všechno děláš a případně děláš něco aktivně?
No, popravdě tento rok nebyl na sport čas, jelikož jsem maturovala a škola mi zabírala všechen volný čas a o letošních letních prázninách jsem si užívala zaslouženého psychického a fyzického odpočinku
5.) Co nejraději děláš ve WoW světě? Proč?
Expím.. ne, to byl samozřejmě vtip, nesnáším expení
6.) I tebe se zeptám, jak vidíš budoucnost 3serveru?
Za těch 3,5 roku, co hraji na 3serveru (a vůbec wow), jsem zažila server když byl na pomyslném vrcholu a počet online trhal "rekordy", ale i dny, kdy bylo 25 lidi online a na serveru byla těžká krize. Ale jelikož to Mirra nevzdal a server nenechal krachnout a postavil se ke všem nezdarům čelem, mámu tu možnost hrát na kvalitním serveru, kde sice není 1000 online, ale kde je +/- 80 hráčů ale zato fajn parta:-) Takže si myslím, pokud nenastane žádná extrémní situace, server má dobrou šanci přežít.
7.) Přichází na řadu má otázečka...Co si myslíš o ali?
Jeej
8.) Jaký je tvůj názor na datadisk Cataclysm?
Mno, viděla jsem už celou řádku trailerů na cataclysm a určitě to vypadá skvěle; nejen, že přibydou nové classy jako goblini (zelené ošklivky xD) a worgeni, ale i celý svět warcraftu bude vypadat úplně jinak. Takže z hlediska estetického, se mi to líbí.
9.) Jaký dung, BG a raid máš nejraději a proč?
Jaký dung mám nejraději? .. Asi ten, který dojdeme dokonce, bez wipe
10.) Máš nějaké motto, podle řídíš svůj život?
Neřídím podle něj svůj život, ale něco na tom bude
11.) Co kluci?
Na střední mi ta sodoma gomora stačila, díky
12.) Koho doporučuješ na další rozhovor?
Hm, to je těžké, je tu spousta hráčů, kteří by si takovou poctu zasloužili
13.) Znáš nějaké hráče ze 3serveru i v realním životě?
Ne, nikoho z hráčů bohužel v reálném životě neznám, asi taky proto, že jsem z Liberce a většina hráčů na 3serveru je z Moravy:-) Ale určitě bych se s některými jedinci, především však s mojí postihnutou guildou, někdy chtěla setkat
14.) Co bylo dřív, vejce nebo slepice?
Záludná otázka.. bez slepice by nebylo vejce a bez vejce zase slepice .. nemáte tam něco jednoduššího?
15.) Jsem rád, že jsi souhlasila s rozhovorem a přeji ti, aby jsi se co nejdříve uzdravila a jelikož jsi heal, tak by to neměl být problém
Jsem ráda, že jsem měla možnost účastnit se jednoho z tvých rozhovorů